reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasi mężczyźni...

kaśka76 pisze:
a mój dziś wymiękł na zakupach - stwierdził, że dla facetów powinna być taka przechowalnia, gdzie się chłopa zostawi, a potem odbierze. na wyposażeniu żeby były piłkarzyki i inne gry, jakieś czasopisma (tylko jakie?).  ;D

Kasia! musimy jechać razem na zakupy! my zatoczymy się do sklepów dzieciowych, a nasze Krzyśki pójdą sobie do sklepu komputerowego, albo będa się razem nudzić ;)

reklama
mój ma zboczenie dotyczące telewizorów mamy 2 telewizory a co idziemy gdzieś i on zobaczy tv to stoi i gapi się zwłascza na te cienkie wielki plazmy naścienne

mokkate pisze:
Mój choruje na LCD. I najchętniej chciałby taki na caaaaałą ścianę ;D

Jakbym widziała mojego ... ostatnio stwierdził, że ten co wisi na ścianie jest trochę mały i większy byłby fajniejszy. A "stary" ( mamy go od maja) można do sypialni przewiesić. Więc każda wycieczka po zakupy zahacza o MediaMarkt, albo inny sklep gdzie LCDki wiszą.

Mój oststnio nauczył się chodzić na zakupy ... On idzie na jedzenie i ewentualnie do sklepu komputerowego i grzecznie na żonę czeka. Jak ma chodzić ze mną po sklepach dostaję białej gorączki i wolę zrezygnować z łażenia po sklepach, bo mnie mój połówek wkurza przestępując z nogi na nogę i pytając się czy już idziemy..

reklama
zadzwoniłam mu żeby kupił mi szampon zapytał jaki powiedziałam że do włosów normalnych tylko nie przeciwłupieżowy zgadnijcuie jaki przyniósł ????????????? tak przeciwłupieżowy - myślałam że go pogryzę

Do góry