reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Gaga wydaje mi się że to dobrze, że jesz wszystko i po troszkę.
Ja też tak jem. I w wersji lekko przyprawionej.
Pozostaje tylko obserwacja maluchów jak się zachowują po naszych eksperymentach.
Ja już wiem, że mleko muszę odstawić.
A tak poza tym to często jem rosołek i inne lekkie potrawy, znudziły mi się już kanapki z serem i wędlinką, próbowałam już pizzy, hot-doga
teraz wcinm faworki...
Z czasem wyjdzie szydło z worka...
Ja też tak jem. I w wersji lekko przyprawionej.
Pozostaje tylko obserwacja maluchów jak się zachowują po naszych eksperymentach.
Ja już wiem, że mleko muszę odstawić.
A tak poza tym to często jem rosołek i inne lekkie potrawy, znudziły mi się już kanapki z serem i wędlinką, próbowałam już pizzy, hot-doga
Z czasem wyjdzie szydło z worka...
gaga
uzależniona
hehe słowiczek niezła jesteś, ale może to jest metoda, ja jadłam kaszkę na mleku i jabłka gotowane, no i własnie takie lekkie rzeczy jak kanapki z wędlinką, serek, masełko, sznycelek gotowany, dietkę bym chciała dla siebie stosować żeby troszke spaść na wadzę 
Ż
żużaczek
Gość
Własnie sie dowiedziałam, ze kolke może powodowac nadmierna ilość cukru w diecie matki i swierzy chlebek.
Co je zuzaczek:
biszkopty moczone w wodzie, rosołki na indyku, pieczone w folii albo gotowane mięsko indyka, kartofelki, buraczki, bułki, masło, domowy dżem jabłkowy, wedlina z indora i indorowe parówki, do picia mineralna niegazowana czasem z 1/3 soku z czarnych porzeczek, słabiutka herbatka, koperek.... i to chyba wszystko :-[
Co je zuzaczek:
słowiczek
mama pisklaczków
To może dlatego mojego Łukaszka boli często brzuszek i się pręży. Lubię sobie posłodzić herbatkę i podjeść słodkie.żużaczek pisze:Własnie sie dowiedziałam, ze kolke może powodowac nadmierna ilość cukru w diecie matki i swierzy chlebek.
No to trzeba ograniczyć cukier. Tuczyć będziemy się później...
anecik
Majowe mamy'09
hej!!
No to mnie dobiłyście z tym cukrem ja słodzę herbatkę i podjadam biszkopciki!!
Co do jedzenia to bułeczki z masełkiem wędlinka drobiowa, rosołki i zupki typu krupniczek, płatki ryzowe, serek biały, gotowane drobiowe mięsko, miodzio lipowy.... woda mneralna.
Zastanawiam się czy soczek jabłkowo - miętowy z wodą można??
Gaga ja po porodzie pozbyłam się tylko 13 kg.
No to mnie dobiłyście z tym cukrem ja słodzę herbatkę i podjadam biszkopciki!!
Co do jedzenia to bułeczki z masełkiem wędlinka drobiowa, rosołki i zupki typu krupniczek, płatki ryzowe, serek biały, gotowane drobiowe mięsko, miodzio lipowy.... woda mneralna.
Zastanawiam się czy soczek jabłkowo - miętowy z wodą można??
Gaga ja po porodzie pozbyłam się tylko 13 kg.
Ż
żużaczek
Gość
miod jest jednym z najsilniejszych alergenów, podobnie jak mleko, orzechy i kakao :-[ oj.... pojadła bym sobie miodziku.... :-[ :-[
reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga fakt, co lekarz to inna opinia na temat diety ale moje zdanie jest takie: najlepiej wprowadzac do swojej diety po jednym nowym produkcie tygodniowo, unika sie wyedy niepewnosci jak pojawi się u szkraba uczulenie. No a jak bedzie wszytsko oki, to po miesiacu juz całkiem niezle menu ma sie skomponowane i pewnośc, ze szkrabowi nie szkodzi. Bo jak się najemy wszystkiego "na hura" to jesli dzidzia źle zareaguje to wtedy trzeba wszystko odstawiac i zaczynac od poczatku a to suma sumarum więcej zachodu i nerwów.