Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
92Tynka92, trzymam kciuki za Twoją betę Ja też się długo starałam więc wiem co czujesz. Co chwilę sprawdzam, czy jednak nie dostałam okresu Mimo ze mam już 2 testy pozytywne, dużą betę i mnóstwo objawów ciąży Taki ze mnie jeszcze trochę niedowiarek
mama_NS ja jestem przewrażliwiona chyba i to przez to. To pierwsza ciąża, upragniona i panikuje. Zastanawiam się czy jak wyszły 4 pozytywne to maleństwo jest w brzuszku na 100%. Taka ze mnie panikara.
mama_NS ja jestem przewrażliwiona chyba i to przez to. To pierwsza ciąża, upragniona i panikuje. Zastanawiam się czy jak wyszły 4 pozytywne to maleństwo jest w brzuszku na 100%. Taka ze mnie panikara.
Alcarin ja już też zrobiłam 4 dwa płytkowe i 2 paskowe. Jutro rano jeszcze jednego zrobię i beta i czekam na wizytę u ginekologa. Też panikuje bo jestem w takiej sytuacji jak ty. Pierwsza i mega wyczerpana ciąża. Jeszcze nie mogę dojść do siebie he he.