reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

U mnie na szczęście przyrost spowolnił, bo już byłam przerażona, więc wciąż mam 4 kg na plusie. Na szczęście zachcianki na słodkie i tłuste mi przeszły na ogół.

reklama
Na początku ciąży schudłam 1,5 kg - miałam mdłości i wymioty. Później waga długo stała w miejscu i od paru dni widzę, że 0,5 kg wróciło:) Teraz już spodziewam się tylko wzrostu wagi, ale nie chciałabym przytyć więcej niż 10 kg, ale żeby to tylko od mojego chcenia zależało:D

Na początku ciąży schudłam 1,5 kg - miałam mdłości i wymioty. Później waga długo stała w miejscu i od paru dni widzę, że 0,5 kg wróciło:) Teraz już spodziewam się tylko wzrostu wagi, ale nie chciałabym przytyć więcej niż 10 kg, ale żeby to tylko od mojego chcenia zależało:D
Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 8 kg, teraz to już chyba nierealne :sad:

przed ciąża 64kg
koniec 4m-ca: 68,5kg.
MASAKRA!!!
mam nadzieje ze nie przekroczę 16kg- ale to tylko marzenia. Ach te bliźniaki :(

Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 8 kg, teraz to już chyba nierealne :sad:
U mnie w pierwszej 9 kg. Ale Patryk z 33/34 tyg.
W drugiej już przybrałam 25 kg [emoji33][emoji33][emoji33]
Masakra. A Filip rodzony w 36 tyg.

Teraz od 1,5 miesiąca waga stoi w miejscu. Plus 3 kg.

Startowałam z 57kg.
Mam 60 kg.

h4zpgov3o3h14ll7.png

reklama
Do góry