reklama

nasza waga i wymiary

reklama
Iryska ale Ci zazdroszcze!! ja sie zalamuje, bo mam wrazenie, ze mi przybywa co tydzien 0,5;/ Juz wiem, ze nie mam co na 7 kg liczyc tak jak z Lucha... zalamana jestem szczerze mowiac. Jednak wpierdzielam za dwoch i to srednio zdrowe rzeczy. Takie mam apetyty i tyle. Mam nadzieje, ze jak do Pl na miesiac polece to bedzie tak cieplo, ze nie bedzie mi sie chcialo jesc:PP Poki co u mnie jakies 3 na plusie.

No dziewczyny, a wszczególności masala. 3 kg na plusie w połowie ciąży to moim zdaniem wiecej niz prawidłowo. bardzo dobry wyniki!!! Na pewno duzo nie przytyjesz kochana. A ty iryska masz zakaz publikowania postów w tym temacie!!!:-D -1 kg to aż wstyd coś takiego pisać!!!:-D:-D:-D

wykałaczka-oj tam oj tam ja to bym wolała jeść normalnie jak wy a tak co mi po tym że wolno przybieram na wadzę jak nie mogę spełniać swoich zachcianek:-(Wczoraj miałam taką ochotę na czekoladowe cukierki chodziłam po domu aż wściekła,skończyło się na tym że łyżeczkę masła orzechowego zjadłam(mało cukru)i wyobrażałam sobie że to michałek.U mnie mały przyrost wagi równa się opanowana cukrzyca jak zacznę bardzo tyć znaczy się że coś jest nie tak
masala-to prawidłowo przybierasz,jesteś w połowie ciąży nagle 20 kg Ci nie grozi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry