niekat
Fan(ka)
oj ja tez....ale wam dobrze dziewczyny ja na jeansy sprzed ciazy jeszcze długo poczekam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj ja tez....ale wam dobrze dziewczyny ja na jeansy sprzed ciazy jeszcze długo poczekam![]()

więc noszę dalej te ciążowe ciuchy, które mi już wyszły bokiem

bardzo mi się spodobało to określenie, hahahahahaadieta bezciastkowo bezczekoladowa
wejdziemy te pierdzielone jeansy jeszcze przed latem, zobaczycie
)
:-(pomierzyłam obwody w różnych częściach ciała i czeka mnie sporo pracy...chciałabym juz móc się wreszcie za siebie wziąść a tu trzeba uważać
z dietą to jest tak ze jest bezczekoladowa lae nie bezciastkowa - ciasteczka maślane i szarlotka mamusi niestety królują - ale od jutra zamierzam być grzeczna bo inaczej nic z tego nie będzie
już tak mam niestety

(albo chociaż powiedz mężowi, żeby Cię kopnął)...
bo najgorzej ze mamy wesele w rodzinie 24 maja i ja MUSZĘ tam normalnie wygladac bo będzie krucho z moja psychąjuż tak mam niestety
![]()
wiec im puściłam tekst umoralniający na temat odchudzania przy karmieniu... bo jak pisze ninja Matka Polka jestem i mi wolno!! a poza tym jestem z wagą na minusie (2 kg mniej niż zaraz przed ciążą, wiec co się stresować) ale swoją drogą czas zacząć ćwiczenia i może jakieś smarowanko, bo brzuch wygląda nieciekawie.. tylko nie mam pomysłu czym