reklama

nasza waga

u mnie z kolei nie sprawdziło się - przed ciążą byłam raczej otyła a i tak sporo przytyłam :-( ale ja zawsze miałam problemy z utrzymaniem odpowiedniej wagi - musiałam naprawde dużo sobie odmawiać żeby nie przytyć, a w ciąży niczego sobie nie odmawiałam, ale nie to że jadłam za dwoje - wg mnie jadłam normalne porcje, chociaż słodycze codziennie musiały być :sorry2: no i do tego w czasie ciąży miałam chcicę na fastfoody :dry:

reklama
Ja przed obiema ciążami byłam otyła i w pierwszej przytyłam 5 kg, ale to tylko dzieki diecie cukrzycowej mocno restrykcyjnej, a teraz sama nie wiem, najpierw spadłam 3 kg, a potem podciagnełam 5, sądzę, że liczac od pierwszego ważenia w karcie ciąży (7 tydzień) to będę miała jakieś 8 kg (oby), a zakładałam 8 od owulacji, więc i tak będę zadowolona.

ja sie dzis zwazylam, waga byla elekroniczna i za kazdym razem pokazala mi inna wage...najwiecej bylo 76...czyli 16na plusie od poczatku ciazy...jutro mam wizyte i ginki, zobaczymy na jej wadze ile sie pokaze;-)

na mojej wadze ważę inaczej na wadze u lekarza inaczej - mniej więcej o 4 kg mniej :/ no i niech tak zważą mnie przed samym porodem i tam będzie jeszcze inaczej waga ważyć i wyjdzie, że na końcówce 10 kg przytyłam :-D :szok: porażka :-p

ja się zważyłam u cioci i wyszło 87 wiec tak jakby od ostatniej wizyty 3 kg to przodu, ale na tej wadze nigdy sie nie wazylam wiec nie wiem czy ona odejmuje, dodaje, czy waży tak jak ta u lekarza. postanowilam że na pewno teraz albo zaraz po porodzie kupie sobie wage, bo to pomoże mi kontrolować czy chudnę czy nie ;)

Ja mogę już się pochwalić rezultatami:
1) waga przed ciążą - 47,5 kg
2) waga w dniu porodu - 58, 6 kg

czyli 11,1 kg na plus

Waga po porodzie: 54,2 kg

czyli: 4,4 kg mniej
zobaczymy jak będzie dalej :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć