reklama

nasza waga

Dziewczyny nie wiem jak to mozliwe, ale dzisiaj osiagelam wage sprzed ciazy. Leci w doł ekspresowo. Brzuszka tez juz prawie nie ma, jeszcze tylko skora jest troche rozciagnieta.

reklama
Dziewczyny nie wiem jak to mozliwe, ale dzisiaj osiagelam wage sprzed ciazy. Leci w doł ekspresowo. Brzuszka tez juz prawie nie ma, jeszcze tylko skora jest troche rozciagnieta.

No pięknie, nic tylko gratulować szybkiego powrotu do sylwetki sprzed ciąży :) pewnie od razu samopoczucie lepsze :-)
No a dla mnie pociecha że może nie bedzie tak trudno zrzucić tych prawie 20kg :tak:

Ja już 13 na minusie, oby tak dalej:-), do wagi z przed ciąży zostało mi do zrzucenia 15kg. Brzuszek też z dnia na dzień coraz mniejszy, jeszcze tylko walka z rozstępami pozostała. Opuchlizna z nóg, też, wreszcie, schodzi.

Ja dzisiaj dobiłam do 61 kg mam równo10 na plusie , lekarz od miesiąca mi słuszył głowe że do tych 10 musze przytyć no i się udało :-) nie wiedziałam że kiedyś będę się cieszyć z faktu tycia a tu proszę .... ciekawe jak szybko to zgubie po ciąży ponoć kobiety , które mniej tyją w czasie ciąży też wolniej to zrzucają , zobaczymy!?

Ja dzisiaj dobiłam do 61 kg mam równo10 na plusie , lekarz od miesiąca mi słuszył głowe że do tych 10 musze przytyć no i się udało :-) nie wiedziałam że kiedyś będę się cieszyć z faktu tycia a tu proszę .... ciekawe jak szybko to zgubie po ciąży ponoć kobiety , które mniej tyją w czasie ciąży też wolniej to zrzucają , zobaczymy!?
na pewno bardzo szybko bo weź pod uwagę że w ciąży przybywa kilogramow ale również z uwagi na to, że zwiększa się objętość krwi, więcej wody, dziecko waży, więc to nie jest powiedziane, że będziesz miała coś do zrzucania :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry