reklama

nasza waga

reklama
U mnie spadek o 10kg, zostało jeszcze 4kg do wagi sprzed porodu i widzę, że to będzie ciężkie zadanie do wykonania. Ciasteczka jak najbardziej mi smakuję, nie mogę się im oprzeć, także często jedna paczka dzienne znika. Brzucho jak u ani prawie 5 miesiąc.

Młoda wysysa ze mnie wszystko:tak:.Zostały mi jeszcze 3kg do wagi poczatkowej:-) A brzusio sie wciaga szybciutko, prawie w ogole juz nie ma. Tylko jak na boku leze to mi troche zwisa. Miałam 98cm przed porodem, teraz jest jakies 70coś:-) Albo mustela dziala albo to jakies czary;-)

Ja nawet sie nie spodziewalam, ze po ciazy sie tak chudnie. W sumie przytylam 11kg, a teraz mam juz 14,5kg na minusie. Jak tak dalej pojdzie, to okaze sie, ze ciaza to najlepsza dieta dla mnie.Dzisiaj bylismy z malym na wizycie u pediatry i zalozylam juz spokojnie moje rzeczy sprzed ciazy :-D
celinka jestes moja idolka heheheh ja tez sobie tego zycze

mamjakty gratuluję spadku wagi!!
ja rowneiz gratuluje

u mnie 13 na minusie...jeszcze 7 i wrócę do wagi sprzed ciaży...no i pas dzisiaj kupiłam...biorę się za siebie :-D
pas dobra rzecz , szczegolnie jak sie nei karmi piersia i brzuch wolneij sie wciaga , u mnie zadzialal ,ale zaczelam stosowac dopiero po 6 tygodniech od porodu

U mnie 11 na minusie, jeszcze 9 kilo...ale tarczyca wciąż w niedoczynności,Eutyrox mam nadzieję pomoże wrócić do wagi z przed ciąży;-)no i na razie odciągam pokarm ciągle do zlewu, jak zacznę normalnie karmić, to może coś bardziej się ruszy..bo to odciąganie na zachowanie laktacji to koszmarek.:wściekła/y:.No i ruchu też strasznie mało, ale jem też nie wiele, bo czasu po prostu brak:-)niestety przez to żołądek troche siada:-(jak konczę karmic Małego butlą to musze pkarm odciągać+obowiązki domowe i kiedy tu jeść, teraz juz się bardziej pilnuję, bo pokarm zanikinie, a tego nie chcemy:no:w każdym razie czekam, kiedy wci8snę się w moje przed ciążowe spodnie:tak:;-)
jedz kochana zeby pokazm nie zanilk
pompowanie pokarmu dlugo laktacji nie utrzyma awiec przynajmiej dobrz sie odrzywiaj
powodzeni z tarczyca , mam nadzije ze leki pomoga

u mnie tylko 7 mniej ...jeszcze mam 18 i brzuch jak w 5 miesiacu....mam nadzieje,ze mi pojdzie troszke to szybciej....
ani ty przeciez dopiero urodzilas ,a i tak ladnie Ci spadlo , poczekaj jeszcze z tydzien dwa to zobaczysz jak zlecisz
a jak nei to czy nie jest najwazniejsze to ze masz maluszka przy soebie :-)

Młoda wysysa ze mnie wszystko:tak:.Zostały mi jeszcze 3kg do wagi poczatkowej:-) A brzusio sie wciaga szybciutko, prawie w ogole juz nie ma. Tylko jak na boku leze to mi troche zwisa. Miałam 98cm przed porodem, teraz jest jakies 70coś:-) Albo mustela dziala albo to jakies czary;-)
szczesciara nastepna
ja juz tez chce zobnaczyc ile mi po porodzie spadnei

jak narazie to caly czas rosnei
juz jakies 16 uroslo:szok::crazy::-( a mialam zmiescic sie w 15:angry:

reklama
Zazdroszczę :tak:ja mam brzuchol taki jak w ciąży tylko bardziej rozlazły strasznie wygląda i bardzo się boję że nie zniknie:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry