ania.falko
Entuzjast(k)a
u mnie tylko 7 mniej ...jeszcze mam 18 i brzuch jak w 5 miesiacu....mam nadzieje,ze mi pojdzie troszke to szybciej....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniu u mnie identycznieu mnie tylko 7 mniej ...jeszcze mam 18 i brzuch jak w 5 miesiacu....mam nadzieje,ze mi pojdzie troszke to szybciej....

ale teraz się tym nie przejmuje mam inne problemy....;-)
.Zostały mi jeszcze 3kg do wagi poczatkowej:-) A brzusio sie wciaga szybciutko, prawie w ogole juz nie ma. Tylko jak na boku leze to mi troche zwisa. Miałam 98cm przed porodem, teraz jest jakies 70coś:-) Albo mustela dziala albo to jakies czary;-)klaudia011 napisz czy pas zdaje egzamin, słyszałam kilka opini za i przeciw, jestem ciekawa czy warto kupować.
ja tez mam!!! i w sumie wage zostawiam na potem:-)Aniu u mnie identycznieale teraz się tym nie przejmuje mam inne problemy....;-)
![]()
celinka jestes moja idolka heheheh ja tez sobie tego zyczeJa nawet sie nie spodziewalam, ze po ciazy sie tak chudnie. W sumie przytylam 11kg, a teraz mam juz 14,5kg na minusie. Jak tak dalej pojdzie, to okaze sie, ze ciaza to najlepsza dieta dla mnie.Dzisiaj bylismy z malym na wizycie u pediatry i zalozylam juz spokojnie moje rzeczy sprzed ciazy![]()
ja rowneiz gratulujemamjakty gratuluję spadku wagi!!
pas dobra rzecz , szczegolnie jak sie nei karmi piersia i brzuch wolneij sie wciaga , u mnie zadzialal ,ale zaczelam stosowac dopiero po 6 tygodniech od poroduu mnie 13 na minusie...jeszcze 7 i wrócę do wagi sprzed ciaży...no i pas dzisiaj kupiłam...biorę się za siebie![]()
jedz kochana zeby pokazm nie zanilkU mnie 11 na minusie, jeszcze 9 kilo...ale tarczyca wciąż w niedoczynności,Eutyrox mam nadzieję pomoże wrócić do wagi z przed ciąży;-)no i na razie odciągam pokarm ciągle do zlewu, jak zacznę normalnie karmić, to może coś bardziej się ruszy..bo to odciąganie na zachowanie laktacji to koszmarek..No i ruchu też strasznie mało, ale jem też nie wiele, bo czasu po prostu brak:-)niestety przez to żołądek troche siada:-(jak konczę karmic Małego butlą to musze pkarm odciągać+obowiązki domowe i kiedy tu jeść, teraz juz się bardziej pilnuję, bo pokarm zanikinie, a tego nie chcemy
w każdym razie czekam, kiedy wci8snę się w moje przed ciążowe spodnie
;-)
ani ty przeciez dopiero urodzilas ,a i tak ladnie Ci spadlo , poczekaj jeszcze z tydzien dwa to zobaczysz jak zleciszu mnie tylko 7 mniej ...jeszcze mam 18 i brzuch jak w 5 miesiacu....mam nadzieje,ze mi pojdzie troszke to szybciej....
szczesciara nastepnaMłoda wysysa ze mnie wszystko.Zostały mi jeszcze 3kg do wagi poczatkowej:-) A brzusio sie wciaga szybciutko, prawie w ogole juz nie ma. Tylko jak na boku leze to mi troche zwisa. Miałam 98cm przed porodem, teraz jest jakies 70coś:-) Albo mustela dziala albo to jakies czary;-)

:-( a mialam zmiescic sie w 15
ZazdroszczęMłoda wysysa ze mnie wszystko.Zostały mi jeszcze 3kg do wagi poczatkowej:-) A brzusio sie wciaga szybciutko, prawie w ogole juz nie ma. Tylko jak na boku leze to mi troche zwisa. Miałam 98cm przed porodem, teraz jest jakies 70coś:-) Albo mustela dziala albo to jakies czary;-)
ja mam brzuchol taki jak w ciąży tylko bardziej rozlazły strasznie wygląda i bardzo się boję że nie zniknie:-