reklama

nasza waga

a umnie 15 z górki i 10 pod górke ale naprawde roztępy to sprawa genetyczna ani jednego niemam na brzuchu ale tak samo jak moja matka po ddrugiej ciąży mam piękne cycuchy w prążki nietrzeba stanika normalnie , ale co mnie boli te 10 kg zapomniałam jak to jest myślałam że jak urodze to odrazu wejde w rzeczy z przed ciaży a tu niestety nic z tego musze łazić w rzeczach ciążowych póki niezlece przynajmniej 5 kg

reklama
Ja tez nie mam co na siebie wlozyc, juz mam dosc ciązowych a do zgubienia jeszcze 12 kg. Moze jak zaczne na spacerki chodzic to szybciej pojdzie, na razie weranduje malą.

u mnie waga satanela
w ciazy + 18 i 4 zostalo
i nic nie spada
wrecz dzisiaj anwet wiecej bylo
a przeciez ja ciagle glodna jestem , nie mam cvzasu zjesc
chyba potrzeba wiecej ruchu , takiego konkretnego
rower , steper...
zaczelyscie juz jakies cwiczenia?

U mnie dzisiaj spadek o 1 kg. Juz myslalam,ze nie chudne, bo od chyba 3 czy 4 tygodni waga ani drgnie.
Miloku ja cwicze brzuch, a po wizycie u gina chce zaczac biegac.

Ja tam jak tylko mały zlezie mi z rąk zaczne ćwiczenia pod tytułem przeprowadzka z 2 dzieciowym obciazeniem :-p, wiec licze na zgubienie kilku kg, choc przy niedoczynności tarczycy może być różnie.

Witam!
Ja w ciąży przytyłam dużo bo aż 22kg Po powrocie ze szpitala zeszło 9kg,a teraz 7kg czyli zostało 6kg :-)
Położna mi powiedziała żeby z wagą nie panikować,bo on spada w dół w 1 miesiącu w 2 i 3 miesiącu nic,a później w 4 znowu w dół.To założenia,że mama karmi piersią i normalnie się odżywia :-)
Pozdrawiam

Mi zostało 3kg do wagi sprzed drugiej ciąży :-)(spadło już 9, a nie karmię piersią), a chciałabym w końcu mieć wagę sprzed pierwszej - musi się udac, choć pewnie to trochę potrwa. Ale "na oko" wyglądam zupełnie inaczej, niż przy Natasi, nawet za bardzo brzucha nie ma :tak::-D:rofl2:.

reklama
Mi spadło po porodzie 11kg i dalej ani drgnie a zostało jeszcze 5kg z tej ciąży i 5 z pierwszej :confused: Ćwiczyć brzucha nie mogę bo po cc, zostaje mi tylko w domku stepper ale i na to narazie nie mam siły. Brzuchol też taki odrętwiały i cały czas w okolicy 4 m-ca ciąży tyle że taki flak:szok: Mam dość już tych ciążowych spodni i dresów domowych bo przez nie czuję się taka nieatrakcyjna... i jeszcze niech mleko wycieknie to już zupełnie jak domowa krowa:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry