reklama

nasza waga

reklama
a ja weszłam na wagę i zamiast zrzucić to przybrałam 2kg...brak spacerków, siedzenie w domku i jedzenie chyba pokazują swoje...
ale za to spyrka na brzuchu coraz mniejsza...

A wiec tak dzisiaj mnie naszlo i na swoje niesciescie wdraplam sie na strych po pare ciuszkow tak z polowy ciazy.No i co tylko mam jeszcze wiekszego dola:angry:Nic nie obejmuje tego moje bebenka:wściekła/y::crazy::no:A tu nawet wsparcia w mezu nie mam:angry:Bo jak mu mowie ze sie w nic niemieszcze to on na to ze nie trzeba bylo tyle tyc :crazy:Zabic to za malo!!!!

Ja nie mialam kiedy isc do fryzjera, a grzywka mi siegała chyba juz do nosa i bardzo przeszkadzala. No wiec wczoraj w przyplywie energi wzielam nozyczki i ją obcięlam. Jak dzisiaj rano na siebie spojrzalam, to pomyslalam "dobrze,ze teraz sie w czapce chodzi". Niestety zdolnosci fryzjerskich nie mam, ale za to juz mi grzywka nie przeszkadza. Mam nadzieje,ze szybko odrosnie,bo za 2 miesiace ide na wesele...

reklama
justynka - ja przytyłam w całej ciąży ok 30 kg, 20 już zrzuciłam, ale od jakiegoś czasu waga stoi w miejscu :-( jestem po cc i nie mogę jeszcze ćwiczyć, jednak rana daje o sobie znak, nawet jak za długo stoję :dry::-(
ja kupiłam sobie na razie mustelę na rozstępy, bo mam cały brzuch w paski, wiem, że mi nie zejda, ale może jakoś przybladną albo coś, no zobaczymy, potem kupię sobie te poporodową - dajcie dziewczyny znać czy działa ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry