reklama

nasza waga

a ja zamówiłam sobie wizytę u fryzjera, bo już nawet mąż się mnie pytał kiedy idę do fryzjera, nadmieniam że u fryzjera byłam jakieś 2 miesiące przed porodem!! mama zostanie z dzidzią, fryzjerka mnie zetnie, później siotra przyjdzie i zafarbuje mi włoski i coraz bardziej będę przypominać tą osobę przed ciążą :-D przynajmniej mam taką nadzieję :zawstydzona/y:
ale wczoraj mnieliśmy gości i mąż kuzynki dał mi taki komplement że aż mi się miło zrobiło. tylko mnie zobaczył i powiedział "co ty za dietę cud stosujesz???? bo jak się ostatnim razem widzieliśmy to wyglądałaś zupełnie inaczej" - byłam wtedy w ciąży :-D ale jednocześnie pyza, teraz już mam za sobą 16 kg - jeszcze jakieś 6 do zrzucenia ,:-(

reklama
Kurcze a ja stosuję, różne kremy na rozstępy, celulitiś itd. Nie mogłam patrzeć na ten mój sflaczały brzuch, a po kremikach troszkę jędrniejszy jakby, choć to i samoistnie dziać się może.

no ja juz sama nie wiem...ale tak na logike gdyby mozna bylo wszystko to po co sa kremy z dopiskiem ze mozna stosowac karmiac piersia?
moze niech sie inne mamy wypowiedzą...

Położna(jest międzynarodowym konsultantem laktacyjnym) ze szkoły rodzenia do której chodziliśmy z mężem powiedziała,że spokojnie mogę używać kremy ujędrniające ,wyszczuplające-wyłączając algi,antycellulitowe itp.Jedyne co to nie smarować piersi...Osobiście używam serum ujędrniającego Dove i mojej córeczce nic nie jest,a ja widzę efekty przez co samopoczucie mam lepsze :-)

no nie wiem ja tam jestem ostrozna i stosuje tylko to co mozna podczas karmienia piersia.a ta wszystka chemia przenika przez skore i moze dostaje sie do mleka....ale to moja teoria

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry