• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

Asiu nie łam się! U mnie też waga w miejscu stoi i chociaż prawie nic nie jem to nie widzę żadnej poprawy:-(:-(:-(na swoje zdjęcia też nie mogę patrzeć:no: Wczoraj byłam z teściową na siłowni (dzisiaj czuje takie partie mięśni o których nie miałam pojęcia:-p:-p) i aż wstyd mi było bo ledwo co podnieść swój tłusty tyłek mogłam a teściowa laska szczupła jak się patrzy:tak:i w dość dobrej formie a ja taka klucha nabita i nieruchawa:-(

reklama
nie martwcie sie...u was stoi a ja przytylam hihih
nie wiem jakim cudem ale nie rusza mnie to zbytnio...
przeszkadza mi tylko ten walek na brzuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez zauwazylam ze wpierniczam jak dzika. Boje sie wagi jak zajade do domu. Tez mam 164 cm wzrostu a waze conajmniej 81 - wiec Asia ja to dopiero jestem torba. Kupilam dzisiaj Mustele i znalazlam aerobik dla mam z dziecmi. Moze pomoze..

Dziewczyny nie wiem jak to się dzieje ale u mnie waga cały czas leci w dól.
Jem bardzo dużo, wciąż jestem głodna 5-6 posiłków dziennie. Karmie piersią i codziennie robbie 2 godziny spaceru. Już ważę mniej niż przed ciążą.

reklama
Kuleczko może masz taką przemianę materii:confused:
ja jem cztery posiłki dziennie, póki co robię godzinne spacerki - pogoda mi się nie podoba, a zauważyłam, że Ola ma często zapchany nosek i kaszle :-(
ćwiczeń jeszcze żadnych nie robię bo rana po cc jeszcze mi się nie zagoiła :-(
no a waga się waha - raz spada, a raz rośnie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry