reklama

nasza waga

Ja to samo, jak karmiłam apetyt miałam straszny i mowy nie było o jakimkolwiek spadku wagi. A teraz coś zaczyna się dziać :-). Głupio to zabrzmi ale chciałabym ważyć 70 kg :-D:-D:-D:-D

reklama
Nie sorry niektore sa dobre. Tylko ze takie co wygladam ich jak wlasna babka czy ciotka. Nie do konca moge sie zdecydowac... Pani mi jeszcze powiedziala ze w takich rozmiarach to tylko takie..

Rondzia, ja mam 18 i 25 wesela, zgadnij co poznajdywałam na grzbiet? Worki na kartofle :baffled:. Kurcze, byc gruba to kicha ubraniowa, a byc grubym kurduplem to juz kompletnie przechlapane. A przyznaj się, o jakim rozmiarze mówimy? u mnie radocha wewnetrzna bo włażę w 50.
Jak sobie przypone jakie miałam kompleksy jak miałam 14 lat i ważyłam 68 kg... Boze jaka ja piekna i szczupła byłam :-p.

reklama
Spokojnie Kluliczku wlasnie Cie doganiam. Troche mnie zaskoczyl rozmiar... w przymierzalni...
A tkanina calkiem modna jak se przypomne co mierzylam za gruba kase..

A jak za maz wychodzilam (jakies 10 lat temu) to warzylam 62 kg i to bylam przytyta po hormonach.
Bardzo smiesznie brzmi jak wszyscy w domu rodzinnym mowia na mnie Chuda bo cale zycie bylo jakies 54 kg... Kiedy to bylo??? Buuuuu

A jeszcze Wam powiem ze sie zapisalam na aerobik dla mam z dziecmi ale sie teraz zastanawiam ze skoro dziecko slabo przybiera to moze lepiej nie isc. Jeszcze schudnie jak zacznie cwiczyc??? :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry