Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mogą i jeszcze na dodatek mogą zmienić kształt, ale po odstawieniu dziecka od piersi znów się zmniejszą (tylko nigdy nie wiadomo ile)mogą mogą. i to całkiem sporo....

dzisiaj się dowiedziałam (w szkole rodzenia), że po porodzie (i w zasadzie dopóki będziemy karmić) wykluczone są jakiekolwiek diety odchudzające, czy intensywne uprawianie sportu (nawet intensywna jazda na rowerze odpada), bo może i będziemy fajnie wyglądać, ale jak spalimy tkankę tłuszczową, to wszelkie toksyny z organizmu będziemy przekazywać dziecku z pokarmem.

;-)
;-) wiesz, ludziki są różne, niektóre dziewczyny potrafią wiele zrobić, żeby wrócić do formy... nie chodziło też o uprawianie sportów zaraz po porodzie, bo też sobie tego nie wyobrażam, ale położna mówiła w nawiązaniu do okresu po połogu. no i ćwiczenia owszem, ale nie intensywne uprawianie sportu, żeby schudnąć (chyba nagmatwałam, ale już nie poprawiam, myślę, że w miarę zrozumiale nagmatwałam)Kachasek. Mam nadzieję że to wierutna bzdura. Bo nie wyobrażam sobie nie uprawiać sportów po porodzie (intensywnie zwłaszcza). Szkoda by było odstawić dziecko na butelkę. Ciekawe czy ten ktoś kto zapodał tą teorię na pytanie: 'co w takim razie lepiej cyc z ćwiczeniami czy butelka?' potrafił by odpowiedzieć![]()
)