reklama

klaudynaaa
Fanka BB :)
Jej zazdroszczę że nie trzeba wchodzić na wagę  chociaż lepiej ze wiem jak u mnie jest i ile roboty po porodzie mnie czeka
 chociaż lepiej ze wiem jak u mnie jest i ile roboty po porodzie mnie czeka 

Schauma - mnie tez czasami korci by zanizyc bo waga stoi u gina z boku i kaze mi wejsc na wage i pyta ile jest. Tylko jak teraz zanize to pozniej bedzie wiecej i tak nie ukryje. A do cesarki tez waga dokladna potrzebna. Choc z corka mnie przed cc nie wazyli tylko pytali ile waze. Zawyzylam wlasnie ze 2kg po to by znieczulenie na pewno zadzialalo a pozmiej panikowalam na pooperacyjnej ze laska obok juz czuje nogi a ja nie. Cala ja

reklama

Alunia, moja położna też waży mnie na takiej starej, szalkowej wadze. Nie pozwala jej nawet dotknąć, więc nie mogę sobie zaniżyć wagi, a szkoda bo czasami aż wstyd - zwłaszcza, że czasami poprzedni pomiar wskazuje np. 65 kg a u mnie 93.... 
Schauma, ja też zawsze mówię, że to maluch rośnie, no ale niestety on rośnie w gramach, a ja w kilogramach

Schauma, ja też zawsze mówię, że to maluch rośnie, no ale niestety on rośnie w gramach, a ja w kilogramach