• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

reklama
mnie korci strasznie zeby wsiasc na rower ale wole odpuscic...i tak mam maratony na weselach wiec chyba to wystarczy dzidziusiowi:)
wanilia z tymi sliwkami to mi humor poprawilas:)jadlam zupe wlasnie i sie az oplulam:)))

Wanilia - nie sliwek, lecz fasoli po bretonsku :-) a tak powaznie to rosnie jak na drozdzach !! a w nim..rosnie dzidzius :-)Blond - podziwiam Cie za te maratony weselne ... skad Ty zbierasz tyle sily zeby cala noc wytrzymac??

Blond, taka pamiątka!!!!!!!!!! Po prostu super!!!!!
Ania, rzeczywiscie zgrabniara z Ciebie!!!!!!!!!!!
A mój pępek wychodzi wieczorami i zmienia się w przycisk do windy :)))) :laugh2::laugh2::laugh2:

U mnie nie ma lini ani pępek nie wystaje.
A co do wielkości brzuszka to różne rzeczy słyszę, jedni mówią że jak na 7 mies to brzuch mam bardzo duży a inni że jeszcze malutki. Sama nie wiem. A ostatnio słyszałam że jak jest mniejszy brzuch to jest mniej wód płodowych i trudniej urodzić. :no: Słyszałyście kiedyś o czymś takim?
Wydaje mi się że wchodzą tu w grę skłonności genetyczne czy się bardziej tyje czy mniej, a wy co myslicie?

Ania ale mini brzusio. Ślicznie wygladasz.
Natusia pierwsze słysze aby wielkosc mówiła o ilosci wód:baffled: Moja sis z pierwsza prawie brzucha nie miała i jak szła rodzic to niewierzyły położne ze ona do porodu. A w drugiej to juz miała:szok::-D
Ja teraz mówiłam do M ze chyba mam za mało wód bo mały tak mi deformuje brzuchol jakby tylko ona tam był i nic wiecej:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry