reklama

Nasze brzuszki

reklama
mnie korci strasznie zeby wsiasc na rower ale wole odpuscic...i tak mam maratony na weselach wiec chyba to wystarczy dzidziusiowi:)
wanilia z tymi sliwkami to mi humor poprawilas:)jadlam zupe wlasnie i sie az oplulam:)))

Wanilia - nie sliwek, lecz fasoli po bretonsku :-) a tak powaznie to rosnie jak na drozdzach !! a w nim..rosnie dzidzius :-)Blond - podziwiam Cie za te maratony weselne ... skad Ty zbierasz tyle sily zeby cala noc wytrzymac??

Blond, taka pamiątka!!!!!!!!!! Po prostu super!!!!!
Ania, rzeczywiscie zgrabniara z Ciebie!!!!!!!!!!!
A mój pępek wychodzi wieczorami i zmienia się w przycisk do windy :)))) :laugh2::laugh2::laugh2:

U mnie nie ma lini ani pępek nie wystaje.
A co do wielkości brzuszka to różne rzeczy słyszę, jedni mówią że jak na 7 mies to brzuch mam bardzo duży a inni że jeszcze malutki. Sama nie wiem. A ostatnio słyszałam że jak jest mniejszy brzuch to jest mniej wód płodowych i trudniej urodzić. :no: Słyszałyście kiedyś o czymś takim?
Wydaje mi się że wchodzą tu w grę skłonności genetyczne czy się bardziej tyje czy mniej, a wy co myslicie?

Ania ale mini brzusio. Ślicznie wygladasz.
Natusia pierwsze słysze aby wielkosc mówiła o ilosci wód:baffled: Moja sis z pierwsza prawie brzucha nie miała i jak szła rodzic to niewierzyły położne ze ona do porodu. A w drugiej to juz miała:szok::-D
Ja teraz mówiłam do M ze chyba mam za mało wód bo mały tak mi deformuje brzuchol jakby tylko ona tam był i nic wiecej:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry