reklama

Nasze brzuszki

reklama
Ciril ślicznie mamy praktycznie ten sam czas ciązy ale ja dziś w lustrze sie przygladałam swojemu i mi sie wydaje ze ja ma znacznie nizej:baffled::baffled::baffled::baffled: Kurde chyba sobie pstrykne fote i same ocenicie:zawstydzona/y: ale to pozniej albo jutro

Ciril widzę,że Tobie pępuszek tez nie wystaje...hehe moja sis powiedziała,że wklesły pepek na dziewczynkę (a na usg lekarz widział prawdopodobnie siusiaka!:-D) A też mam wklęsły taka głęboka dziurka w brzusiu:tak:
A jak dziewczyny jest z tym u Was - sprawdza się to z pępuszkiem?;-)
Zapomniałabym-te fotki z usg 4D są cudowne...też bym tak chciała...ale chyba nie dam rady u nas kosztuje to 200zł...a ja dopiero co na SR wpłaciłam 450zł :szok: I ciągle nie mam wielu rzeczy dla maluszka:baffled:

moj pepek tez jest jeszcze w srodku, bo byl bardzo glrboki:)mojej kumpeli wyskoczyl od razu jak jej brzuch zaczal rosnac bo miala plytki:)wiec ja mam wklesly i synka, a ona wystajacy i dziewczynke:)a na tych obrazkach u Czarnej to temu obrazkowi pepek wyskakuje w 9 tym miesiacu:)

blond_20 fajny ten Twój malutki Rafałek, i jak ładnie wszystko widać.:-)
Ciril śliczny brzusio:tak:
majeczka02 ja mam wklęsły brzuszek na chłopczyka więc chyba to się nie sprawdza. Zresztą zobaczymy w październiku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry