reklama

Nasze brzuszki

Czarna super brzus i rzeczywiscie nisko!:tak:ale to nisko to u Ciebie to juz dlugo cos:tak:a na tym pierwszym zdjeciu wygladasz jak bez brzucha:tak:no i jaka figurke masz...marzenie...
Ania wejdz sobie na bb w diety.ja sobie ostatnio z nudow zaczelam czytac tez inne fora i czasami znajda sie ciekawe rzeczy, no ale czasami to smieszne nawet.np w tych dietach jakas laska pyta sie czy moze pic piwo:sorry2:jakis koniec swiata....i odpowiedzi niektore tez sa zabawne jesli mozna to tak okreslic...

reklama
No wlasnie długo a te opuszczenie i tak wielkie g... daje wiec go dziewczyny nie wypatrujcie bo tylko sie niepotrzebn ie nakrecicie:baffled:

I dziekuje za komentarze. Jestescie milutkie wiecie jak słonika z mienic w motylka:-p

Czarna powiedz, albo jestem ślepa, albo już zgłupialam, ale gdzie u Ciebie te 16kg na plusie????? Tobie chyba w uszy wszystko idzie :-D:-D:-D Zgrabniara i tyle. Talię masz ostro zarysowaną!!!! I jeszcze z jakąś słonicą wyjeżdża....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D

Gosiu hahaha dobre ale rozczaruje Cię bo mam juz 20+. i mam w wszedzie. Tylko moj aparacik tak łądnie ukrywa:-p

Mam głupie PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy po opadnieciu brzucha moga sie zmniejszyc cm w brzusiu???? czy to o czyms in nym świadczy????
Jak byłam w szpitalu tam mnie mierzyli i miałam 102 cm na leżąco(brzuch prawie 36 tydz) Teraz własnie sie zmierzyłam i na leżąco mam 97cm a jak stoje 100cm:nerd: i teraz nie wiem o co kaman:-p

Bede wdzieczna za odpowiedzi;-)

Ostatnia edycja:
Gosiu zerknij jeszcze raz na moj post cos dopisałam;-) Co do lusterek moje niekłamią ale w miescie w aptece jest takie jedno ze nawet kobieta w ciazy według niego ma z 60 w pasie:-D:-D:-D uwielbiam chodzic do tej apteki:-p

Z tymi cm, to nie wiem, o co chodzi. Piszesz, że na leżąco mierzyłaś i teraz jest mniej? Może jak brzuszek opadł, to większy obwód zrobił się w dole, a zmniejszył w okolicach pępka...:confused: Ja nie mierzę od początku i mam wsio w d... :-p:-D

Ja tez mam w sumie w sio w d... ale tak z nudów chciałam sprawdzic ile przybrał od czasu szpitala i tu ZONK bo zamiast przybrac zmalał:baffled: Mam nadzieje ze to na skutek opadania a nie zaniku wód:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry