reklama

Nasze brzuszki

reklama
Kaka u mnie podobnie a tym bardziej jak wiem, że szwy mi popękały.
Teraz już się zrosło, ale ... nie zaglądałam tam.
Poza tym chyba miałabym wrażenie, że pęknę jeszcze raz ;-)

Ja tam podglądałam i powiem Wam, że to wcale źle nie wygląda. U mnie nie ma śladu. Co do seksu, to ja się boję, że się odzwyczaiłam ;-), bo w ciąży też mieliśmy długą przerwę. M ma cierpliwość ;-). Cały czas się zastanawiam nad metodą antykoncepcyjną i boję się trochę pigułek, że znowu przytyję, spiralka nie wchodzi w grę, a prezerwatywa to za mało :baffled: 01.12 mam wizytę, to może na coś się zdecyduję.
A pamiętam pierwszy seks po narodzinach Martynki i powiem Wam, zmiana na plus jak najbardziej, bez porównania, nic się nie rozciągnęło :-p:tak: Polecam :-p

CZARNA nie dziwie sie ze masz sexowstret Bo 4 dzieci to juz moim zdaniem za duzo

a ja myśle, że 4 to wcale nie za dużo, w sensie dosłownym- za dużo dzieci, bo ja to bym chciała mieć cały dom tylko wychowanie takiej gromadki to nie lada wyzwanie:nerd: Moim marzeniem, jednym z wielu zresztą;-), zawsze było mieć swój domek z przysłowiowym białym płotkiem, dużo dzieci i zapach ciepłego ciasta.... Ciepły i przytulny domek ze szczęśliwą rodzinką:-)

Hmmm takie rodziny wielodzietne są fajnie - chodzi mi o atmosferę domową.
Rodzinność, opiekuńczość i zawsze jest na kogo liczyć - tak pryznajmniej powinno być.

Ja tez nei mam nic przeciwko wiekszej rodzince. Ale jak wiecie mnie niebwai chodzenie w ciązy:-p (wiem wiem piękny stan itp) a potem nieprzespane noce itp. Moze gdyby były wieksza róznica wieku:-p Ale i tak myśle ze trójeczka juz mi wystarczy:-p
Co do antykoncepcji wczesniej byłam niemal zdecydowana na spirale ale raczej niezałoze (troche poczytałam o niej) co do tabletek tylko jedne sa dla karmiacych. Wiec zostaje prezerwatywa:baffled: albo szkalnka wody zamiast:szok:

Mnie sie zawsze marzylo miec 3 dzieci Ale z biegiem czasu myslalam tylko o jednymPo porodzie w tym bolu po cc utwierdzilam sie o jednym dziecku ale teraz troche za jakis dlugi czas chyba bym chcial miec drugie ;-)
Tez myslalam o tabletkach ale mam zle wspomnienia bo ostatnio po tabletkach poronilam chco nie wiem czy to byla przyczyna ale wiecie uraz jest I tez nie wiem co zrobie Do gina ide 19 grudnia wiec mam czas sie zastanowic
Co do seksu to troche mam ochote a troche nie :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry