reklama

Nasze brzuszki

reklama
A jak Wasze brzuszki? Wróciły do dawnej formy?
u mnie zwisu ani rozstępów nie ma, ale jest badziej wypukły niż kiedyś :-(
A do ćwiczeń jakoś nie mogę się zmobilizować...
Ale od przyszłego tygodnia Basen. KONIECZNIE!

Mój brzuszek niesttey ma na podbrzuszu rozstępy:-(w ostatnich 2 tygodniach przed porodem wylazły,mimo iż się smarowałam:-(a jeszcze jakieś 10cm zostało mi,żeby wrócić do swojej talii...Ostatnio z ćwiczeniami sobie odpuściłam,nie chcę zganiać na małego,bo to by było głupie,bo w sumie mogłabym położyć się obok niegojak leży na macie i poćwiczyć...muszę się zmobilizować...A na basen,to mogę zapomnieć,bo przed ciążą miałam często infekcje i w ciąży też dwa razy mi się zdarzyło jak poszłam popływać...rzekomo gin nie ma nic przeciwko,ale ja jakoś się boję...do tego nawet mi nie powiedziała po wizycie ostatniej czy mam jeszcze nadrzerkę czy nie...muszę zmienić gina...

szok, ale zaraz sobie przypominam jak ostatnio oglądałam program o mamie 6-cio raczków. Normalnie nie do wyobrażenia sobie.

Mój flak też jest wstrętny i aż mnie odrzuca jak go widzę, ale nic na to już nie poradzę:baffled:

:szok:masakra!:szok:
ja przed porodem miałam brzuch, jak ona w 15tyg! :szok:
U mnie też 15-stka :tak:.
Myślę, że tutaj to już tylko plastyka brzucha pozostaje..

U mnie brzuchol wciągnął się całkowicie, po 4-5 dniach od porodu i dzięki Bogu nie pozostawił po sobie żadnych śladów.

A co do basenu, to mi się w prost marzy.. :zawstydzona/y: Choćby dla samego relaksu.. :tak::-)

szok, ale zaraz sobie przypominam jak ostatnio oglądałam program o mamie 6-cio raczków. Normalnie nie do wyobrażenia sobie.

Mój flak też jest wstrętny i aż mnie odrzuca jak go widzę, ale nic na to już nie poradzę:baffled:

Też widziałam ten program:szok:

U mnie też 15-stka :tak:.
Myślę, że tutaj to już tylko plastyka brzucha pozostaje..

U mnie brzuchol wciągnął się całkowicie, po 4-5 dniach od porodu i dzięki Bogu nie pozostawił po sobie żadnych śladów.

A co do basenu, to mi się w prost marzy.. :zawstydzona/y: Choćby dla samego relaksu.. :tak::-)

Szczęściara!

reklama
Ja mam brzuszek juz jak przed porodem czyli sporawy...troche rozstępów jest ale zblakną ale nawet dosć jędrny jeszcze jest. MUsze zacząc brzuszki robic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry