reklama

Nasze brzuszki

Dziewczyny w razie czego wklejam link
Joe Monster

Ja już nie mam kompleksów w tym temacie ;-):-)

Oh chicken!!!Ja cie pitole,a ja tu narzekam;-)ta kobieta,to musi dopiero miec kompleksy...:szok:

A ja mam fajny przepis na rozstępiki jakby ktoś chciał...fajna skóra po tym zabiegu,a i rozstępy bledną:-)Tylko trzeba robić systematycznie i trochę zabawy przy zmywaniu,ale podam Wam:może znacie:
2 łyżki czarnej kawy(ilość jaką chcecie,w zależności od powierzchni)zalać wrzątkiem,dodać cynamonu,np,łyżeczkę,ostudzic,nalozyc na cialko,wmasowac porzadnie i owinac folia spopzywcza tak na pol godzinki

reklama
Oh chicken!!!Ja cie pitole,a ja tu narzekam;-)ta kobieta,to musi dopiero miec kompleksy...:szok:

A ja mam fajny przepis na rozstępiki jakby ktoś chciał...fajna skóra po tym zabiegu,a i rozstępy bledną:-)Tylko trzeba robić systematycznie i trochę zabawy przy zmywaniu,ale podam Wam:może znacie:
2 łyżki czarnej kawy(ilość jaką chcecie,w zależności od powierzchni)zalać wrzątkiem,dodać cynamonu,np,łyżeczkę,ostudzic,nalozyc na cialko,wmasowac porzadnie i owinac folia spopzywcza tak na pol godzinki

Dobre ale ja jakos siebie nie widze w tym Nie bede wytrwala:no:

Ten brzuch od tej kobiety jest straszny Wspolczuje jej :crazy:

Moj jest niefajny Flak nad flakami mi wisi Mam w planach zaczac cwiczyc po szpitalu jak wroce Musze bo w lato nie wyjde Na pocieszenie wszyscy mi mowia teraz ze juz nie jestem taka chuda jak kiedys Ze jest mnie wiecej Lub ze wygladam jak w 4 miesiacu :szok::szok::szok::szok:

no i h... zbankrutuje na kawie i foli:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie brzusio faluje jak taki mały materacyk wodny :-) na szczęście stare spodnie już dopinam ;-) rozstępy mnie oszczędziły, za to przepiękna skórka pomarańczowa na pupie i udach :baffled: ale na pocieszenie blizna po cc gładziutka się zrobiła i blednie a była bardzo nierówna, smaruję ją maścią ale tylko jak mi się przypomni

u mnie zero rozstępów, w spodnie juz dość dawno wchodzę sprzed ciąży i nawet w biodrach i udacg chudziej niż było, ale brzucho troszkę wystaje, a ćwiczyć mi się nie chce...

Qrcze ja ubolewam, bo mam takie fajne spodnie eleganckie i ... n ie mieszcze się w nie - miednica się rozrosła, biodra z lekka też i wcale nie chodzi o tłuszczyk :szok::-( buuuuuuuuu.

reklama
Mi też jeszcze zostało szcególnie na brzuszki tłuszczyku. Pozstępy też mam tylko na brzuchu ale robią się coraz jaśniejsze i mniej widoczzne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry