reklama

Nasze brzuszki

reklama
Kurcze dziewczyny jak was czytam to az mi wstyd
Ja wazylam przed ciaza 54 a teraz 62 :-(
Brzuch wisi W spodnie z przed ciazy wejde ale o zapieciu sie moge zapomniec Jeszcze zadnych cwiczen nie robilam ale popatrzalam na to co dalyscie Linki i od dzis zaczynam

MAM TYLKO PYTANIE ILE RAZY W CIAGU DNIA MAM TAK CWICZYC ABY BYLO WIDAC PO JAKIMS CZASIE REZULTATY ? LUB ILE MINUT DZIENNIE ?O STALYCH PORACH ?
moze to glupie pytania ale ja serio nigdy oprocz wf w szkole nie cwiczylam hihihi
Od dzis zabieram sie za robote bo az wstyd bedzie wyjsc w lato

hmm to chyba zależy jeszcze od odżywiania, ja staram sie w wolnych chwilach jak najwiecej z mojego linku korzystac, czasem kilka razy dziennie czasem tylko wieczorem.

kate to właśnie są ceny na zadupiach o fitnesclubie nie ma co nawet marzyć
dorotko ja robie dopoludnia te W..., jak mi mały da, a popołudniu staram się coś poćwiczyć też

6 WAIDERA EXTRA ja robie to:

YouTube - Pilates Abdominals

waże juz 5kg mniej niz przed ciążą i każde spodnie moge ściągać bez odpinania guzika ale jeszcze trochę chcę, minimum -8 do kwietnia, a plan rewelacyjny -10 No ale zobaczymy, przed wczoraj mąż mnie owrzeszczał bo troche zasłabłam, ale kto sie obżerał ten musi cierpieć:rofl2: na liczniku juz -25:-)

Ja to kiedys też cwiczyłam ale nie miałam aż takiego zapału jak Ty. _25 wow. Tylko pogratulować. Ja od wczoraj cwiczę wieczorami brzuszki;-)

reklama
ciężko tak ćwiczyć codziennie ale ja mam motywacje dopiąc się w spodnie:), co by kasa no nowe nie poszła. Mi znowu waga stoi w miejscu, ale to przez słodycze, wogóle mam apetyt wiekszy niż w ciąży nonstop szukam jedzenia:)i jem.
ja stanełam na 61, a chce dojść do 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry