reklama

Nasze brzuszki

reklama
U mnie raczej bez rewelacji- w ubrania sprzed ciąży wchodzę, ale ten brzuszek... Jak dla mnie masakra...jest kilka rozstepów, ale bardziej męczy mnie to, że tak wystaje i nawet wciagąć się go nie da... Chodze i starsze koleżanki, które jeszcze nie miały dzieci :P Wciąz sie łudze, że może jeszcze da sie cos z nim zrobić, chociaz mój M mówi, że jemu i tak sie podobam. Tylko jak tu wskoczyc w strój kąpielowy latem??? Moim postanowieniem noworocznym bylo zacząć ćwiczyc, no ale... tak to przesywam z tyg na tydzień i juz w sumie prwie polowa lutego... a ja dalej w polu... Odobno 6 weidera daje niezle rezultaty:

anai ja też nie moge się jakoś zebrać do ćwiczeń....a już mi dobrze szło i nawet brzusio zaczął twardnieć...może jakoś wszystkie razem się zmotywujemy?tylko jak?ja tez już wchodzę w spodnie sprzed ciąży,tylko jeszcze boczki mi wystają po bokach,o zmniejszeniu cycków narazie mogę zapomnieć,dopoki karmię,a kurcze z rozmiaru B wskoczyłam na D,a przy moim 160cm i drobnej posturze,to wyglądam jak baba z rynku,ale mojemu M się podoba...wczoraj to mi ściągał mleko laktatorem pierwszy raz,bo chciał zobaczyć jak to się robi ghihi

6 WAIDERA EXTRA ja robie to:

YouTube - Pilates Abdominals

waże juz 5kg mniej niz przed ciążą i każde spodnie moge ściągać bez odpinania guzika ale jeszcze trochę chcę, minimum -8 do kwietnia, a plan rewelacyjny -10 No ale zobaczymy, przed wczoraj mąż mnie owrzeszczał bo troche zasłabłam, ale kto sie obżerał ten musi cierpieć:rofl2: na liczniku juz -25:-)

no to widziałam tez, ja włączam sobie mój filmik i robie razem z nimi:-p:-D
ale musze na orbitreka wsiąść bo brzuch juz nie najgorzej wygląda ale troche uda mogłyby sie zmniejszyć:baffled:

Też muszę się zebrać.

Miałam chodzić na fitness od lutego, ale w tym m-cu z kasą krucho, a M. chce na deskę w gory wyskoczyć, więc muszę się zmobilizować do ćwiczeń w domu. U mnie nadal -2kg w porownaniu z wagą sprzed ciąży, więc jest ok, ale na brzuch i kręgosłup ćwiczenia by sie przydały. Muszę piłkę znowu napompować (w ciąży mi pomagała na kręgosłup).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry