Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak karmiłam Julkę, bralam Cerazette, teraz też będę brać. Po zakończeniu karmienia piersią, nie wiem, czy będziemy cokolwiek stosować...Ja tam podglądałam i powiem Wam, że to wcale źle nie wygląda. U mnie nie ma śladu. Co do seksu, to ja się boję, że się odzwyczaiłam ;-), bo w ciąży też mieliśmy długą przerwę. M ma cierpliwość ;-). Cały czas się zastanawiam nad metodą antykoncepcyjną i boję się trochę pigułek, że znowu przytyję, spiralka nie wchodzi w grę, a prezerwatywa to za mało01.12 mam wizytę, to może na coś się zdecyduję.
A pamiętam pierwszy seks po narodzinach Martynki i powiem Wam, zmiana na plus jak najbardziej, bez porównania, nic się nie rozciągnęłoPolecam
![]()
Z tymi tabletkami chodzi mi bardziej o to, że nie za bardzo wiem, kiedy pojawi mi się owulacja i kiedy możemy pobaraszkować, a kiedy nie
potem pewnie będzie z trzy miesięcy na zwykłych tabletkach, a potem to już "na chybił-trafił". Żeby mieć takie szczęście w lotto, jak w zachodzeniu w ciążę. 
my też mamy ochote
ale ze mnie leci i leci już 2 tydzień i końca nie widać
buuuu...

WOW podziwiamJa zawsze źle reagowałam na tabletki.
Poza tym boję się, że jednak dziecku w pokarmie hormony będę pakować.
Normalnie stosowaliśmy kalendarzyk i przez trzy lata się sprawdzało.
No ale teraz to ja nie wiem - bo zanim się wszystko unormuje ...
Zostają gumki, których nie cierpię.
Z tym, że ja się nie załamię jakbym znowu zaszła w ciążę.
I tak planuję pod koniec przyszłego roku postarać się o kolejną pociechę.
Jak już rodzić to hurtowo
Idę zrobić zdjęcie brzucha![]()

ja swiadomie nigdy bym sie niezdecydowała na taka mała roznice wieku. Dla mnie minimum to 4/5 lat
Ja też na początku bałam się zaglądnąć, ale położna środowiskowa mnie namówiła, zebym zaglądałą, to będę widziała, czy nic się złego nie dzieje. I powiem Wam, że nie jest źle...Ja nie tyle mam seksowstret co sie boje jak to wogóle będzie. Nawet boję sie obejrzec swoje krocze jak wygląda po zszyciu.