Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak karmiłam Julkę, bralam Cerazette, teraz też będę brać. Po zakończeniu karmienia piersią, nie wiem, czy będziemy cokolwiek stosować...Ja tam podglądałam i powiem Wam, że to wcale źle nie wygląda. U mnie nie ma śladu. Co do seksu, to ja się boję, że się odzwyczaiłam ;-), bo w ciąży też mieliśmy długą przerwę. M ma cierpliwość ;-). Cały czas się zastanawiam nad metodą antykoncepcyjną i boję się trochę pigułek, że znowu przytyję, spiralka nie wchodzi w grę, a prezerwatywa to za mało01.12 mam wizytę, to może na coś się zdecyduję.
A pamiętam pierwszy seks po narodzinach Martynki i powiem Wam, zmiana na plus jak najbardziej, bez porównania, nic się nie rozciągnęłoPolecam
![]()
Z tymi tabletkami chodzi mi bardziej o to, że nie za bardzo wiem, kiedy pojawi mi się owulacja i kiedy możemy pobaraszkować, a kiedy nie
potem pewnie będzie z trzy miesięcy na zwykłych tabletkach, a potem to już "na chybił-trafił". Żeby mieć takie szczęście w lotto, jak w zachodzeniu w ciążę. 
my też mamy ochote
ale ze mnie leci i leci już 2 tydzień i końca nie widać
buuuu...

WOW podziwiamJa zawsze źle reagowałam na tabletki.
Poza tym boję się, że jednak dziecku w pokarmie hormony będę pakować.
Normalnie stosowaliśmy kalendarzyk i przez trzy lata się sprawdzało.
No ale teraz to ja nie wiem - bo zanim się wszystko unormuje ...
Zostają gumki, których nie cierpię.
Z tym, że ja się nie załamię jakbym znowu zaszła w ciążę.
I tak planuję pod koniec przyszłego roku postarać się o kolejną pociechę.
Jak już rodzić to hurtowo
Idę zrobić zdjęcie brzucha![]()

ja swiadomie nigdy bym sie niezdecydowała na taka mała roznice wieku. Dla mnie minimum to 4/5 lat
Ja też na początku bałam się zaglądnąć, ale położna środowiskowa mnie namówiła, zebym zaglądałą, to będę widziała, czy nic się złego nie dzieje. I powiem Wam, że nie jest źle...Ja nie tyle mam seksowstret co sie boje jak to wogóle będzie. Nawet boję sie obejrzec swoje krocze jak wygląda po zszyciu.