• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Bo ja juz się naprawdę gubię....Znalazłam takie info na BB:
0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty
Wg "W oczekiwaniu na dziecko":
1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX
To ja juz zaczynam 5 miesiąc wow

Kaka ja licze tak:
"W oczekiwaniu na dziecko":
1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX

Mozecie sie z tym niezgadzać ale tak licze:-p ale i tak czesciej mówie w tyg a jak ktoś upierdliwy wtedy okreslam miesiąc:-D

Ja też w sumie bardzo nie narzekam na siedzenie w domu ale ja siedzę sama w domu, nie licząc Karmelka i czasem chciałabym z kims pogadać...kilkanie z Wami pomaga...ale tęsknie za moim M:)

Kaka ja mam to samo z M widze sie wieczorami gdy ja juz prawie spie :-(
Od rana do po 15 jestem calkiem sama z psem po 15 pogadam sobie troche z mama :-)
pozniej wraca facet mamy i ja ide do siebie i zas jestem sama z psem :-(A na koncu M wraca
A klikanie to bardzzzzzoooooooooooooo pomaga :-)

reklama
niom mi tez wmiare szybko leci :-D
u mnie w domciu naszczęście jak zejde na dół to jest mama a w domu obok to mieszka siostra więc sie nie nudze aż tak bardzo chociaz tęsknie za praca bo tam zawsze było pełno ludzi...:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry