reklama

Nasze brzuszki

Ale z Was lasencje mamuśki :-):tak: Jak kobieta cieszy się z ciąży to ma w sobie coś niepowtarzalnego, ślicznie wyglądacie
wczoraj u gina przyszła babka po jakieś zaświadczenie od lekarza że córka jest w ciąży i rodzi w październiku, dla policji! Skarżyła się że wogóle o siebie nie dba, gdzieś się szlaja, znika na kilka dni i nie zależy jej na tym dziecku. A ona wszystko za nią załatwia
czarna pokój bomba i kołyska cudo
magdziu super że możesz odpoczywać i plażować nie tracąc kontaktu z nami

reklama
Dzięki dziewczyny odpczęłam troszkę.
Uwielbiam morze i plażę .... wczoraj spacerując tak mi się ludzie przyglądali a właściwie na mój brzuch.
To już ciężarna nie może spacerować brzegiem morza i moczyć nóg hehehehehhehehehhe.;-):-D

Chyba nie moze bo jak mocniej wiatr powieje to sie przewroci i jeszcze jakas tragedia bedzie:)troche niestabilnie wygladamy teraz:)zreszta ja sie tym ludziom troche nie dziwie- sama sie patrze na kobiety w ciazy:)

Chyba nie moze bo jak mocniej wiatr powieje to sie przewroci i jeszcze jakas tragedia bedzie:)troche niestabilnie wygladamy teraz:)zreszta ja sie tym ludziom troche nie dziwie- sama sie patrze na kobiety w ciazy:)

Chyba jakaś racja w tym jest - mnie co mocniejsza fala "bujała".
Ale mąż był blisko, więc zawsze mógłby ratować :-D

A to jeszcze jedna fotka mojego brzunia - wypad na Hel.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry