reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki:)

Dorota-Ty cholero! Przez Ciebie ciężarne kompleksów się nabawią! Oprócz brzucha nic Ci nie urosło (a, chyba, że biust). Wyglądasz jak modelka, której przez przypadek coś się do brzucha "wkradło". Kurcze, nogi szczuplutkie, a ja np. jak chodzę, to ocieram udem o udo, fuj! hihihi.

reklama
Witam, witam...

jestem z grudniówek, ale wczoraj byłam na USG 4d i dzidzia jest większa o ok. 10 dni, więc termin porodu może być 29 listopada /a nie 9 grudnia/...
gdyby co, to się przykleję do was :-)

Pozdrawiam

hahaha............. :-D :-D :-D rozbawiłaś mnie Pola, najbardziej pokaźny brzuszek spośród listopadówek, dobijam już prawie do 12kg+, buzia się zaokrągla, a Ty mi tu tak słodzisz :-) hihi... bardzo mi miło.

hej

Dorotek-oj jak bym chciala popodziwiac Twoj brzusio ale mi sie nie chce otworzyc wr... ale mam nadzieje ze wkoncu mi sie otworzy i zobacze:tak:

Kate_less- witaj serdecznie i pisz do nas duuuuzo:-)

Dorotak ja dopisze sie 2 raczkami do postu Poli :) Wprawdzie brzusio pokazny ale na tym bylby koniec.... nozeta i raczki szczuplusie, buziak tez.
co do kilogramow to idziemy glowa w glowe - ja wprawdzie wizyte mam 10go wiec jeszcze na 100% nie wiem ale z domowych wyliczen okolo 12 kilo.
Mala zaczyna byc naprawde dokuczliwa.... sluchajcie- zwlaszcza doswiadczone- czy dzieciaczki beda sie ruszac mocniej pod koniec czy WRESZCIE przestana. musze przyznac ze mam tego lekko dosyc!

Generalnie to dzidzia ma coraz mniej miejsca i teoretycznie powinna się mniej intensywnie ruszać. Jednakże im dalej w ciży tym może być gorzej, bo coraz bardziej uciska i gorzej możesz oddychać, czasami tak kopnie w nerwa jakiegoś, wątrobę czy inną część ciała, że cholernie boli... dobrze, że krótko ;-)

Dorota dziewczyny mają rację z Ciebie to naprawdę laska :-) gdzie masz te 12 kg wierzyć się nie chce. Ja jeszcze nie mam 11kg na plus i brzuszek też nie jest ogromniasty ale gdzie mi do Ciebie. Mogłabyś pozować w profesjonalnej sesji ani grama tłuszczu :tak: Musisz być chyba dosyć wysoka.

Dziewczyny gdzie Wy oczy macie, czuje się jak słonica i wszyszcy, dosłownie wszyscy mi mówią że mam taki duuuży brzuszek, co jest prawdą. Mimo wszystko dziękuje za wasze słodycze :-D :-D Ja nie pamiętam kiedy miałam taki brzuszek jak maja33, pewnie w 4 miesiącu :dry:.
Blue jak sobie przypomnę Twoje zdjęcia to Ty też masz niewielki brzuszek.
Wysoka nie jestem, raczej średniego wzrostu z krótkimi nogami:wściekła/y:, 166/167 cm.

Każda z nas jest inna, inaczej wyglądają nasze brzuszki, ale każdy jest piękny bo zawiera w sobie największy cudo świata, nasze małe skarby...... i to dla nich warte jest wszelakie poświęcenie.;-)

reklama
dorotko wygladasz przeslicznie naprawde :-) i masz taki brzuszek jak na chlopca nigdzie po boczkach ci nie przybylo jedynie wszystko w brzuszek :-) tak mawiaja nasze babki ;-)

Do góry