reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki:)

Dorotko! Brzuszek śliczny! Tylko pozazdrościć! Ja przybrałam na wadze mniej, ale rozłożyło mi się to na biodra i uda... A u Ciebie - NIC!! Zastanawiam się zatem jaka duża bedzie ta moja dzidzia :confused:

Kate_less! Witamy. Jesli okaże się, że masz termin na 29 listopada, to zupełnie tak samo jak ja! :-D

Pozdrawiam!

reklama
dorotak- nareszcie zobaczylam dzis twoje zdjecia i sliczny masz brzucholek pieknie wygladasz cala dziewczyny maja racje jak modelka, a ja w czwartym to bylam plaska:-D , u mnie to dopiero w szostym cos sie ruszylo, ale ja sie nie martwi bo za kazdym razem u poloznej jestem mierzona i wszystko powieksza sie prawidlowo wiec jest ok:tak:

Ceszę się, że mnie przyjęłyście...

jak napisałam nieważna czy listopad czy grudzień, oby było szybko a dzidzia zdrowa...
zachęcam do oglądania filmików Natalki - linki poniżej ;-)
Aha moja córcia będzie Natalia Joanna, pierwsza jest Joanna Natalia ;-)

Pozdrawiam...

Dorotak - piękny "bzymbzonek"....napewno jeszcze troszke podrośnie....mi wyskoczyl bardzo w ostanim miesiącu...a teraz sięga już do kolan:-D czekac tylko jak Mały czlowiek zechce się wydostać.....
A wracając do Ciebie.....figurka pierwsza klasa....:tak:

Dorotka dostalam liste :) Dzieki. a tak na marginesie to przeszedl mnie dreszcz jak sobie pomyslalam ze przed nami juz tylko pazdziernikowki.... ja wprawdzie na koniec listopada ale zawsze....

:-) Dorotko wlasnie robiac te zdjecia chcialam zeby byl tylko brzuszek a buzia to juz chyab nie moja tak sie zmienilam ze siebie poznac nie moge!! a pozatym ja nie dostalam listy -ide na skarge do ....no wlasnie do kogo...hihihi poprosze ladnie o liste :happy:

reklama
lucyann fajny brzuszek :-) slicznie wyglada :-)
monika faktycznie juz niedlugo ani sie obejrzec :happy: ja musze sie przyznac ze nie moge sie doczekac rozwiazania chcialabym miec juz to za soba bo jakos nie najlepiej znosze ta ciaze :eek: z paula bylo latwiej
powtarzam sobie ze urodze cos kolo 15 listopada i to bedzie cudowny porod bez komplikacji :tak: w kazdym razie nastawiam sie jak najbardziej pozytywnie :-)

Do góry