Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas jeszcze 2 tygodnie do terminu. Po wczorajszej wizycie ginekolożka "zaocznie" (bo tylko z moich opowiadań i opisu, bez badania) stwierdziła, że chyba odchodzi mi czop. Wierzyć? Nie wierzyć? KTG skurczybyków nie wykazało a malutka wysoooko...
Dzięki dziewczyny za miłe słowa ;-), u mnie już 15kg+ , a do końca pewnie jeszcze z trzy tygodnie. Maja nie mogę się nadziwić jaki malutki ten Twój brzuszek i że już prawie na wylocie jesteś :-) Ibi ładny brzuszek, taki okrąglutki :-)
Maja-taki maly agraby brzuszek i juz wiekszy nie urosnie :-) moze Ty nastepna?
Ibi -brzuszek jak na moj gust masz wysoko jeszcze :-)
Nineczka-masz co nosic ;-)
Oj mam co nosić (w końcu dobiłąm już do 82 kg ).
Śmiem twierdzić, że 1/3 tej wagi to biust :-) .
Wszystkie brzuchale małe i duże wkrótce odejdą w zapomnienie więc cieszmy się nimi jakiekolwiek by nie były ;-)
Sliczne domki maja nasze dzieciatka. Mi sie juz nie chce fotografowac ale chyba jeszcze jedna sesje strzele tak na ostatki.
Teraz tylko kibicowanie zostalo.... pazdziernikowki chyba juz zaraz znikna nam z drogi i teraz my.... listopadowki do akcji!!!