reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
Lucy i Monika - pierwszorzędne brzuchalki i już opuszczone...
A cycki to Monika faktycznie masz, hohohohoh. Pewnie po porodzie będziesz mogła pół oddziału noworodków obdzielić ;)
Bardzo jestem ciekawa, czy uda nam się tak szybciutko jak Cynamonce wracać do formy...

Pola ja jestem zato z przodu i z tylu wybrzuszona troche jednak weszlo w dupke Monice tylko w cyce a tobie pozostalo tam gdzie trzeba... wiec o co tam Ci biega ... nie ma co zazdroscic ja za to ma szuflade stanikow -zamalych wiec tylko siedziec i palkac....

hahah czytam i smiac mi sie chce. moje mleczarnie juz ogromne. ciekawe jak beda wygladac kiedy mleka juz w nich nie bedzie- pewnie bede je po kolana nosic. Pola uwierz mi wolalabym male i po porodzie za jakis czas silikon niz duze a po porodzie redukcja...bleh
znajomi sie smieja ze nieco komicznie wygladam... w nogi i dupsko nie poszlo- za to brzuchol i cycuchy pelne. wydaje mi sie ze to bedzie nieco latwiejsze do spalenia.... musze zakupic jakas plyte czy tasme z cwiczeniami- niech lezy i czeka na dobre czasy :)

reklama
fajny ten twoj szkodnik lucyann:-) brzuchy tez super dziewczyny:tak:
monika niech twoja polowka sie nacieszy tym rozmiarem;-) a po za tym tylko brzuch i cyce to super po porodzie bedziesz wygladala jak przed bez zbednego tluszczyku;-)

Do góry