Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lucy i Monika - pierwszorzędne brzuchalki i już opuszczone...
A cycki to Monika faktycznie masz, hohohohoh. Pewnie po porodzie będziesz mogła pół oddziału noworodków obdzielić
Bardzo jestem ciekawa, czy uda nam się tak szybciutko jak Cynamonce wracać do formy...
Pola ja jestem zato z przodu i z tylu wybrzuszona troche jednak weszlo w dupke Monice tylko w cyce a tobie pozostalo tam gdzie trzeba... wiec o co tam Ci biega ... nie ma co zazdroscic ja za to ma szuflade stanikow -zamalych wiec tylko siedziec i palkac....
hahah czytam i smiac mi sie chce. moje mleczarnie juz ogromne. ciekawe jak beda wygladac kiedy mleka juz w nich nie bedzie- pewnie bede je po kolana nosic. Pola uwierz mi wolalabym male i po porodzie za jakis czas silikon niz duze a po porodzie redukcja...bleh
znajomi sie smieja ze nieco komicznie wygladam... w nogi i dupsko nie poszlo- za to brzuchol i cycuchy pelne. wydaje mi sie ze to bedzie nieco latwiejsze do spalenia.... musze zakupic jakas plyte czy tasme z cwiczeniami- niech lezy i czeka na dobre czasy
fajny ten twoj szkodnik lucyann:-) brzuchy tez super dziewczyny
monika niech twoja polowka sie nacieszy tym rozmiarem;-) a po za tym tylko brzuch i cyce to super po porodzie bedziesz wygladala jak przed bez zbednego tluszczyku;-)