reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze brzuszki:)

a czy te moje mleczarnie jeszcze sie napelnia zwiekszajac objetosc? bo nie wiem czy staniki juz moge kupowac. Smieszne bo moj chlop totalnie nie zwraca uwagi na piersi "fajne sa" mowi i mam w nosie- on za malymi dupciami sie rozglada....no coz jak nie urok to sr...ka

reklama
Monika tylko pozazdroscic figurki a tasma moze okazac sie zbedna jka bedziesz latac miedzy Mala Mezem a praca szybko wrocisz do formuy......:-) :laugh2: Niestey zdjecie szkodanika nie wyrazne bo nawet w trybie sport wyszlo rozmazane!!!! Ewa ekstra fotki a Paula zawsze kolo ciebie... dobrze dziewczyna ma

to ja tez sie pochwale wygladam okropnie ale to byl ten dzien ze skurczami:tak:

dziewczyny a wy macie swietne brzucholki piekne!!!!!!

No Lucy cyce masz ze hej!! Ja przedciazowe staniki schowalam i ostalo mi sie ze 3 co je na zmiane nosze :-(
Ewa no chalupa niezla!!
Maja (a Ty czemu nie na porodowce?) bardzo zgrabiutki :-)

Moze i ja powinnam sie pokazac... moze jutro ;-)

wczoraj z przyjaciolka smialysmy sie ze moze blizniaki mi sie szykuja tylko jeden gdzies sie schowal;-) :-D szkoda ze nie widzialyscie miny mojego m niezle sie przerazil;-) :laugh2: jeszcze poparlysmy to przykladem ze jakiejs pani wlasnie tak sie blizniak schowal:-D
paulinka ze mna jest tylko jak taty nie ma w poblizu bo jest typowa coreczka tatusia jak wraca z pracy to tylko z nim caly czas:tak:

teraz mój brzuchol...

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    458,6 KB · Wyświetleń: 87
  • brzuch2.jpg
    brzuch2.jpg
    294,1 KB · Wyświetleń: 71
no to się dziewczyny w końcu rozkręciły z brzuszkami i dobrze bo nie długo bedziemy sie cieszyć ich widokiem :tak:

to ja nie bedę gorsza..

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    218,4 KB · Wyświetleń: 68
  • 2.jpg
    2.jpg
    267,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
dziewczyny brzuszki cuuuudne i taaakie duuze- oj ale juz niedługo...:tak:
a ty dorotak juz na porodówke...hihi..trzymamy za was bardzo mozno kciuki...mama i sara:happy:

Do góry