reklama

Nasze Brzuszki

Atan wyglądasz pięknie :-)

to ja też wstawiam zdjęcie
Sylwester 2011 - na progu 31tc
Zobacz załącznik 421408
ja - obszerna 80 kg/ 160 cm i mój "wypasiony" mąż 53 kg/ 170 cm :-D

Fantastycznie! Przepiękny po prostu w tej kreacji.
I w sumie coś jakby ja z M - tyle że on 180 cm i około 60kg. ;-)

dla porównania pierwsze z 18 tyg drugie z 20 a trzecie 23 tydzień czwarte tydzień 25 ,28 tydz i 30 tydzień
Zobacz załącznik 421474

i od frontu 20 i 23 tydzień ,i 25 tydz i 28 tydzień , i 30 tydzień
Zobacz załącznik 421475

No, Mini nie ma już mini brzuszka, ale trudno zastosować określenie duży :-) I tak piękny.

a niewiem jak amelka mi urody nie zabiera ;-) <skromniś> a wlosy tylko umyte i wysuszone bez ukladania ;-) a nogi troszke spuchly a tak to si ;-) a kg mam 98 kg a mialam 87 wiec troche ich jest..

Na tej samej podstawie dużo osób obstawia u mnie chlopca, bo cera poprawiła mi się, że sama z podziwu wyjść nie mogę, ale ja tam mam nadzieję, że nie "zawiodą" inne "znaki" ;-):-D

pokaze moj ale zdecydowanie wiecej widac na zywo roznicy:-)...25 i pol i prawie 28tydz
Zobacz załącznik 421583Zobacz załącznik 421584

No też piękne brzuszki :tak: Raczej z tych mniejszych, ale widać wyraźnie że po swojemu rosną ;-) Pięknie kobietki.

reklama
dziewczyny super wygladacie wszystkie. a swoja droga ja teraz wyglądam przy swoim męzu tak jakbym go objadała :-D:-D:-D:-D:-D co biorac pod uwagę np. wczorajszy dzien wcale nie jest takie nieprawdziwe:oo:

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :-)Wszyscy mówią że mam bardzo nisko i w sumie mieści mi się dłoń pod biustem.A mam do przodu już17 kg :wściekła/y:
Mamicurina- śliczny, ty jak mini maluśki masz brzuszek i troszeczkę do przodu podrósł :-)

Woow...ale sie posypało :-)
Atan masz juz co nosić :-) Podobnie jak ja.. ale to samo szczescie do dźwigania ;-)
Perelandra PIĘKNY BRZUSIO!!!!!!! A tam sie przejmujesz, ja od dawien dawna cięża i wieksza od mojego M , a w sumie do drobnych nie należy :sorry:
Mini gdzie ty tam taka duza dzidzie nosisz ja nie wiem, ale tylko mozna pozazdroscic jak Ci lzej jak niektorym nam..eh ;-)
MaMi to samo, ale najwazniejsze ze proporcjonalny do całej ciebie :tak: Wkoncu wyobrazic sobie taka drobine z brzucholem jak mój?! No raczej nie :-D Rownowaga w naturze musi byc zachowana ;-)
Monika piękny i zgrabny!

A dobra to se wrzuce tak symbolicznie bo samego brzucha nie robilam ostatnio..
Trzy cyfry na liczniku mozna sie zalamac.
Świątecznie i skromnie domowo-sylwestrowo

IMAG0314.jpgDSCF0097.jpgDSCF0090.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry