Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No patrzcie Ina pogrzebała nasz forumowy mit kształu brzusia! Przecie on do przodu tak chłopiecy , ze normalnie bym sobie reke dała odciac A tu jak wiadomo zonk Ale zgrabny jej...
To ja jestem mega ciekawa co tam ma Vill, Pere i Kamila To beda najwieksze emocje przy porodzie hehe
Inamorate dorodny masz brzusio z Haneczka ) i fakt taki w szpic jest jak na chłopczyka no ale jak masz potwierdzone kilka razy że Hania ma być to będzie ) Olavip no twój brzusio również śliczny, tylko golaska poprosimy a nie ubrankowego brzuchola ) Atan troszkę się chyba obniżył ale ty i tak już na koncówce wiec zaraz będziesz swoja Amelkę tulic )
olavip śliczny brzusio a jakies wczesniejsze do porownania ? ;-) i bez ubrania ? ;-)
no kochane no niby usg mam jutro rodzic ale jakos nic nie przepowiada tego jeszcze o 14 byl jeden skurcz a od 14 brak spokoj na razie zobaczymy co jutro na ktg i u ginka jak szyjka ;-) no juz sie doczekac nie moge Az Amelke zobacze ;-)