SonySony brzuchol fajny jest
Słuchajcie studiuje ze mną dziewczyna, którą ostatnio widziałam w 20 tyg i miała taki malutki brzuszek, że gdyby chodziła w spodniach i koszulce to nikt by nic nie zauważył. Tylko dlatego, że nosiła przylegające tuniki i legginsy podejrzewałam, że może być coś na rzeczy. Ale brzuch był na tyle mały, że nie spytałabym sama czy jest w ciąży, bo gdyby nie była mogłaby się poczuć niezręcznie. Tak więc prowadziłam rozmowę, że sama powiedziała. Jak usłyszałam że to 5 miesiąc, to byłam w ogromnym szoku! Kiedy widziałam ostatnio swoją inną koleżankę, to już w 4 miesiącu nikt nie miał wątpliwości
Dostrzegłam właśnie, że bardzo często odnoszę się do przykładu znajomych, koleżanek... Może brzmieć to trochę jak bym zmyślał historie

Sama o tym pomyślałam. Ale powiem Wam, że otacza mnie tyle ciężarnych i matek z maluszkami:-) Taki czas nastał

Ale to bardzo fajnie.
Powiem Wam, że jak spotkamy się na świętach Bożego Narodzenia to będzie: Chłopiec 2,5 letni, dziewczynka prawie 2 letnia, dwie dziewczynki 1,5 letnie, dziewczynka 9 miesięczna i moje "coś" 2,5 miesięczne

I to sama rodzina, która zasiada przy stole

Do tego jeszcze znajomi, z którymi spotykamy się na grillach... Istne przedszkole