reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
martOocha opuchlizna to pewnie niezdrowa, ale waga w ciąży +9 już nie koniecznie. Moja koleżanka rodziła dziecko w zimie (chyba jakoś w grudniu) i opowiadała, że tak jej nogi spuchły, że nie mogła ich w żadne buty wsadzić i tym sposobem do porodu, przy mrozie i śniegu szła w japonkach...

Hehehe, a ja nawet sobie nie zdawałam sprawy, że larmo to nasze śląskie :D:D:D
No faktycznie, będzie i u mnie wesoło na święta Bożego Narodzenia, ale to dobrze:) Ja lubię rodzinną, pełną gwaru i zamieszania atmosferę - w przeciwieństwie do mojego męża:)

O widze tu ladne brzuszki powklejane:-) Chwalilam sie jeszcze w zeszlym tygodniu ze u mnie plasko i tak mnie ladnie "wybrzuszylo" w weekend ze sie nie poznaje. Szczegolnie widac wieczorem. Prawie jak brzuszek Kamci:tak: Na szczescie garderoba mi jeszcze pasuje.

reklama
No ja mam brzuszek bardziej widoczny tez wieczorami..ale jako wykładnik chyba powinno się brać ten poranny..
Tez mi się tak wydaje. U mnie różnica jest ogromna. Z rana tylko zarysowana linia nadcipia (jak to któraś napisała), a wieczorem brzuchol jest spory. Wzdęcia już mniejsze to ten wieczorny bęcuch też mniejszy niż kilka dni temu. Tak więc duże wieczorne brzuchy to wynik najedzenia i gazów ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry