reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
No dziewczyny, widać już u Was te brzuszki. Ja mam tylko takie lekkie odcięcie bardzo niziutko - ale tego Wam nie pokarzę bo musiałabym się bez majtek fotografować ;) Ale tak czy inaczej zrobię jakąś fotencję po poniedziałkowej wizycie - jeśli wszystko będzie ok. (bo niestety zaczynam mieć czarne myśli - mam wrażenie, że mi cycki zmalały:( )

w 11 tygodniu to już jesteś :) my z Rajani zaczełysmy 12tc :) spokojnie napewno urośnie :D

ja słyszałam,że liczy się tylko skończone tygodnie... czyli ja teraz jestem w 10-tym.. -ale to podobno zależy od danego lekarza.

BOSMANKA- zaraz KOPA sprzedam za te czarne myśli! proszę natychmiast zrobić sobie domowe spa, czy po prostu manicure i puścić relaksującą muzyczkę... SIO TAKIM MYŚLOM!!!!

lekarz zawsze Ci powie ze 10tc skończony - mój owszem tez tak mowi ale pozniej dodaje ze leci 11 :) najwazniejsze sa dla nich tygodnie skończone :)

Mi suwaczek pokazuję 9 tydz 3 d i ginka mówiła że 10 tydz ciąży.

bosmanka nie nabijaj sobie głowy głupotami myśl pozytywnie maleństwo wszystko czuję.

reklama
No dziewczyny, widać już u Was te brzuszki. Ja mam tylko takie lekkie odcięcie bardzo niziutko - ale tego Wam nie pokarzę bo musiałabym się bez majtek fotografować ;) Ale tak czy inaczej zrobię jakąś fotencję po poniedziałkowej wizycie - jeśli wszystko będzie ok. (bo niestety zaczynam mieć czarne myśli - mam wrażenie, że mi cycki zmalały:( )

Kochana glowa do gory mi moze brzuszek widac dlatego ze do szczuplych nie naleze i od jakiegos czasu mnie cycki przestaly bolec i wrocily do normalnych rozmiarow - tez sie przejmowalam a na wizycie doktorowa powiedziala ze wszystko jest super. pod koniec I trymestru tak moze byc. glowa do gory ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry