reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
natalie gorka jak sie patrzy:-D pikna
martocha brzunio sliczny:-)

a moj wczoraj prezentowal sie tak SNC00064.jpg

Załączniki

• SNC00064.jpg
    SNC00064.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 96
Natka super ta fota :D kurde jak ja Ci zazdroszcze ze juz jestes na etapie- opcy w brzuchu:p ja poki co tylko lekko czuje kręcioły ale nic nie widac- a uchwycy tez ciezko na dotyk

Martoocha
- masz mega sexowne cialo- w sesnie cieżarówkowe- znaczy nie - nie jestem lezbijką tylko tak patrze na twoje zdjecie i se mysle kurde no fajna nie dosc ze mamusia to jeszcze sxi flexi! pikne:)

Osa
no weźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźź to jest niepsrawiedliwe zeby w 20 tc byc takim szczuplym! no ale zaczyna być widac brzusio:)

reklama
Die Perle- dzięki kochana.. ale seksapilu we mnie ani kszty nie ma.. zakaz na przytulanki już od początku lutego mam- więc czuję się niemal jak dziewica:-p:laugh2:.

Dziewczyny te Wasze brzuszki są mega urocze.. mi się podobają właśnie te 'połówkowe' brzucholki..bo zazwyczaj te z końcówek 30tc+ są już takie 'wymęczone'..a te takie jędrne i słodziutkie:tak:

Do góry