Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doggi pięknie :-)
A mi sie znowu zdawało, że krzyczalam strasznie a ponoć tak nie było. ..ja miałam męża przy sobie caly czas i teraz też tak chcę! Dla mnie był niezastąpiony, masowal mi plecy, podawał wodę itd...takie proste czynności a mega pomocne :-)
Nulini hehe racja ;-) prawda taka ze bobas i tak wyskoczy jak befzie chcial
Moja tesciowa przy Ł sie darla jak szlag. Ale jej gin powiedzial ze jzk z tym skurczem nie urodzi to ratuja i ja i dziecko. Sala byla juz przygotowana. Wiec darla sie jak glupia zeby Ł sie urodzil i sie udalo. Ponoc jakas polozna wtedy powiedziala ze slychac ja bylo w calym szpitalu a to juz byl krzyk i placz w jednym, ale lekarz ja skwitowal ze miala pozwolenie od niego i jesli polozna nie wie jaka byla sytuacja to ma sie nie wtracac...
Sie usmialam ale ja tez jak sie wkurzam albo boli nienawidze czulosci
Doggi super brzusio
Dzis na szkole rodzenia byla laska co ma termin na 11listopada i miala mniejszy brzuch ode mnie. I taka na 29 co miala ciut wiekszy, ale chuuuda jak
dzieki, że mobilizujecie mnie do pomiarów brzucha, bo pewnie gdyby nie Wy to nawet tego obwodu do porodu bym nie znała (z pierwszej ciąży nie znam). teraz mam 96 cm ;-)