reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja nie mogę założyć jedynie legginsów jednych, bo mają bardzo obcisłą gumę, która się nie poddaje, a tak to śmigam jeszcze we wszystkich swoich spodniach, chociaż z powodu ciągłego siedzenia w domu i tak wybieram dresy...
Co prawda wyglądam komicznie w tych rajtkach i przez to ze zdjęcie robione od góry mam ptzezabawnie krótkie nóżki i przez to nie widzę brzucha tylko nóżki karzelka wiec spróbujcie nie patrzeć na nogi bo ze śmiechu tego brzucha nuezauwazycie
)
10w5d
10w5d
Załączniki
nieobecna87
Fanka BB :)
Ja też w normalnych ubraniach - ciążowe na mnie wiszą. Ale jak ostatnio ubrałam bardzo obcisłą sukienkę to padło stwierdzenie, że brzuszek rośnie
(taaaak, od żarcia!)
Doggi - aaaale brzuchol!
pięknie! 
Doggi - aaaale brzuchol!
agulqa_b
doggi super brzuszek. ja chcialam sobie zrobic ale ciagle w pizamie chodze wiec jakos mi nie po drodze 
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, boski brzusio :-)
nieobecna, ja też mam, ale właśnie sadło od żarcia...
nieobecna, ja też mam, ale właśnie sadło od żarcia...
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi - wow ale brzuszek ! nie ukryjesz się już hehe
Ja mimo braku brzucha i tak w dresach śmigam nie ubiorę jeansów z Niną tak samo miałam mam wrażenie że uciskam brzuch więc nie noszę ;-)

Ja mimo braku brzucha i tak w dresach śmigam nie ubiorę jeansów z Niną tak samo miałam mam wrażenie że uciskam brzuch więc nie noszę ;-)
reklama
bada m.
dziś wracając z pracy weszłam do Biedry i podchodzi znajoma i pyta,czy mi się przytyło,czy rośnie mała córeczka :-) znacie odpowiedź- miłe to było