reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Karpanna a czemu na patologii byłaś 5 dni? Ja swoje wywołanie 14 dni po zaczynałam z 3 cm (miałam skurcze od kilku dni ale na dobre się nie rozkręciły) ;-)

Agulqa - życzę Ci żebyś była w takiej super formie po porodzie że możesz prowadzić bezpiecznie auto.

Megami - najpierw trafiłam na porodówkę ale jak nic się nie nasiliło to wzieli mnie na patologię na obserwację jak to mówił mój lekarz nie nadaję się ani na porodówkę ani do domu. Bali się puścić do domu. Jak po 5 dniach nic się nie działo to jeździłam tylko na ktg a w 42 tygodniu musiałam się już zgłosić na wywołanie porodu.

Agulqa_b w momencie kiedy powinnaś jechać do szpitala rodxic żeby nie było za szybko ani za późno to raczej nie pojedziesz sama bo mimo przerw między skurczami jak jest skurcz jest dym i to w trakcie jazdy niebezpieczne, chyba że przyjedziesz zacwczesnie to tez będzie lipa bo co poloza na patologie i tam się będziesz męczyć :/

reklama
Mój też nie miał prawka jak byłam z Olą w ciąży to mu zagroziłam ze albo zrobi prawko albo nie pojedzie na porodowke i nas nie odbierze ze szpitala a ja pojadę do rodziców i on dziecka nie zobaczy puki się nie ogarnie. I tak się wziął ze w miesiąc miał prawko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry