reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Nulini hahahaha to i moj wymog! Nawet na przystojniaka w tramwaju nie patrzylam bo i tak spalony. Prawko u faceta to podstawa;p

Nie no, ja w miejskiej komunikacji bajeruję, bo też sama czasem jeżdżę, żeby było taniej, niż samochodem :-D
Ale choćby był facet nie wiem jak przystojny, to bez prawka nie ma szans...

Kiedyś byłam na studiach z jednym Kazachstańczykiem, świetny facet, do dziś mamy kontakt, etc., ale prawka nie miał i nie zanosiło się, żeby miał, jak opadł kurz z pierwszego zauroczenia i fascynacji - rozstaliśmy się.
Chociaż nie tylko prawko miało na to wpływ, ale było jednym z argumentów :-D

Doggi to tak samo mówią,ze każde kolejne dziecko rodzi się większe,a u mnie się nie sprawdziło:-p albo,że jak duży brzuch to duże dziecko,a ***** prawda,może być mały brzusio i duży bobas i na odwrót,u mnie tak jest,że brzuchol wielki,a dzieci moim zdaniem średnie

bada, moja lekarka na ostatniej wizycie stwierdziła, że: z powodu drugiej ciąży dziecko teoretycznie może być większe niż pierwsze, ale że to płeć żeńska, to będzie mniejsze, bo dziewczynki są drobniejsze. a ja myślałam, że to jakiś przesąd czy coś z tą wielkością drugiego dziecka :-D

Bada to prawda te wszystkie teorie tylko o kant du.py. Można rozbić ;) i mnie brzuch malutki a Stachu prawie 2 tyg większy na usg wychodzi, a z Ola tez mały brzuch ale większy niż ten a Ola kruszynka była :)

Ostatni dzień 31 tygodnia...
Ja nie chce na siebie patrzeć jak będę szła do porodu :-(

Załączniki

• 1416646666199.jpg
    1416646666199.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 94
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry