reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Doggi no faktycznie juz brzuszek jest. Moze sie zatrzyma ze wzrostem pozniej jak ostatnio. Ja sie boje bo ponoc w 2 ciazy jest wiekszy, nie wiem czy sie da jeszcze wiekszy w moim przypadku!

Nulini​ ja mam na razie w zasadzie taki jak zwykle ale nie moge wciagnac juz wlasnie.

Nie zauważyłam, by mój w 2 był większy. Tzn wcześniej się pokazał, ale później raczej podobny.
Oj gdyby z każdą ciąża był większy, to biedne matki wielodzietne pewnie by się ruszać pod koniec nie mogły :)

Ja jak znajde dysk przenosny to wam pokarze jaki mialam bandzior, nawet moj gin mial oczy jak talerze jak przed porodem mnie widzial

To ja właśnie malutki miałam i nie wierzyli na porodowce ze jestem 6 dni po terminie i jeszcze mi mówili "pani nie rodzi bo nie zachowuje się jak rodzące" ze niby nie boli ale ja mam wysoki próg bólu i jestem wytrzymała (tylko nie na zęby) ale jak mi ktg podlaczyli to od razu na salę bo miałam jakieś juz w tejvich skali ogromne a rozwarcia brak...

reklama
Do góry