reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Dzięki dziewczyny, ale naprawdę mam boczki :crazy:, moze z boku mniej widać :rofl2:.
Gosianez tym fitnessem to owszem na siedząco przed pc, albo w łóżku z książką :-D Jedyna aktywność fizyczna wzmożona, to bieganie za moim zwariowanym trzylatkiem no i przytulanko z M od czasu do czasu :tak:

Zelka, grzeszysz tak samo, jak te kujony, które przed sprawdzianem wyją, że nic nie umieją i dostają 5! Jakie boczki! Ty chyba boczków nie widziałaś!

8t4d (2).jpg u mnie na razie tak ale przed ciaza bylo tak samo, w sensie brzuch wystajacy hehe

Załączniki

• 8t4d (2).jpg
    8t4d (2).jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Żelka - :-D:-D:-D sadło :-D to mnie rozbawiłaś :-D

Gosianie - fajny już brzuszek się robi :-)

Ja mam taką budowę brzucha że zawsze wyglądam jak w ciąży wczesnej :dry: tak mi odstaje
o taki miałam nie będąc w ciąży zawsze mi tak odstaje i nie ma znaczenia czy ćwiczę czy nie :-p : IMG_2340.JPG

Chciałam znaleźć z poprzedniej ciąży brzuch z tych tygodni ale mam dopiero od 16 tygodnia i wyglądał tak :-p :
16 tydzien.JPG

Załączniki

• IMG_2340.JPG
    IMG_2340.JPG
    45,3 KB · Wyświetleń: 92
  • 16 tydzien.JPG
    16 tydzien.JPG
    17,9 KB · Wyświetleń: 92
Do góry