SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej jaki fajny [emoji1] na brzuch "bez ubrania" się zupełnie inaczej patrzyA więc wchodzimy w drugą połowę![]()
![]()
![]()
Ja też dziś zrobiłam bo robię ci trzy tygodnie [emoji1] fajnie się patrzy jak nam brzuszki rosnąOj mi sporo do takiego brakuje [emoji14]śliczny brzuszek![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wrzuciłam wyżej i na głównym lipcowym wątku też [emoji16]@SzczęśliwaCiężarna ja robię zdjęcie jak się do niego lekko chociaż ogarnę xD wrzucaj swoje![]()
Ale sliczny, taki wyraznie ciazowy[emoji3] Moj to taki ciagle nijaki[emoji53]u mnie dziś 17tc i 3 dzień [emoji16]![]()
![]()
To zależy jeszcze co się ubierzeAle sliczny, taki wyraznie ciazowy[emoji3] Moj to taki ciagle nijaki[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
ślepa ja :OWrzuciłam wyżej i na głównym lipcowym wątku też [emoji16]
![]()
u Ciebie ten brzusio idzie szybciej niż u mnieu mnie dziś 17tc i 3 dzień [emoji16]![]()
![]()
Jak patrze na te moje trzy zdjęcia to jest już widać duża rozniceu Ciebie ten brzusio idzie szybciej niż u mnie [emoji14] ewidentnie [emoji14] mój dzidziołek się nie rozpycha jeszcze![]()