reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

Kreciku wyglądasz superowo! ja własnie zaczęłam dietkę i ćwicze codziennie juz od pięciu dni zobaczymy co z tego wyjdzie mam do zzrzucenia UWAGA 15 kg do wagi sprzed ciąży!!!!!!!!!!!!!! ale co tam dam radę.
Olu ja juz miałam dwa razy okres ( dzieki Bogu wogóle nie bolało a kiedys umierałam) i widzę że jestem w połowie i tez plamie a nigdy mi sie to nie zdarzało chyba wybiorę sie do gina bo wstyd sie przyznać ale po porodzie jeszcze nie byłam tak dobrze sie czułam i goiłam

reklama
A ja nie dostalam jeszcze pierwszego okresu po zalozeniu spirali, a juz powinnam. Mam nadzieje ze to jeszcze tylko sie nie uregulowalo. Rany panicznie sie boje nastepnej ciazy, tzn chce zle nie tak od razu:no:
Mam nadzieje ze dostane, a jak nie to chyba trzeba kupic test:shocked2: :confused2: :rofl2:

kurcze a ja się jakoś nie mogę zabrać za tą dietę :sorry2: martag nie mam pojęcia jak to jest ze spiralą...ale jakby co to chyba do lekarza powinnaś podskoczyć, albo moze zadzwonić chociaż zapytać czy tak może być:dull:

Ej no ,dziewczynki...Która pierwsza bierze przykład z Krecika i wkleji nam swoją pociążową fotkę...?:happy2:

hmm a ja nie widzialam odpowiedzi martag i napisałam w kosmos:sorry2: kociu może ja się skusze...poprosze jutro mężulka żeby mi pstryknął :rofl2:

reklama
Corsini dawaj to zdjatko, ale z glowa:tak:
A ja wymeczylam meza i pstryknal, no i wklejam, nie takie z odkrytym brzuszkiem jak krecik, ale moze kiedys...

Do góry