reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
nie to żebym zazdrosnica była ale kociu-z-a-z-d-r-o-s-z-c-z-e!!!!!!!!!!;-) gdzieś ty Zuzolka zmieściła??? No i ta opalenizna....ej laska z ciebie!
Kociu widze ze ty jestes taka sama maniaczka zdjec jak ja!!! Ale to fajnie bo mamy duuuzo pamiatek z okresu ciazy i po ciazy!!!
Ale ty kobitko to zgrabniacha jestes!!! Bosiu a ja sie podniecam ze tyle schudlam, ale ty to nigdy chyba nie przsytylas??!!! Te nozki jakie patyczki i to jeszcze tak jedrnie wygladaja!!! Jedno jest pewne, w ciazy, zaraz po porodzie i teraz- wygladasz zawsze super!!!
Ale ty kobitko to zgrabniacha jestes!!! Bosiu a ja sie podniecam ze tyle schudlam, ale ty to nigdy chyba nie przsytylas??!!! Te nozki jakie patyczki i to jeszcze tak jedrnie wygladaja!!! Jedno jest pewne, w ciazy, zaraz po porodzie i teraz- wygladasz zawsze super!!!
Raz jeszcze dziękuję za wszystkie miłe słowa-dziś miałam tak okropny dzień,że tym przyjemniej takie poczytać...
Kreciku,masz rację-jestem maniaczką zdjęć i cieszę,że nie tylko ja jedna!!!Ale ja tak uwielbiam przeglądać zdjątka i to nie tylko swoje!!!
Kreciku,masz rację-jestem maniaczką zdjęć i cieszę,że nie tylko ja jedna!!!Ale ja tak uwielbiam przeglądać zdjątka i to nie tylko swoje!!!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ja też uwielbiam oglądac fotki,poproszę jak najwięcej!!!!!!!!!
Podziel się: