reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

Krecik wygladasz naprawde bardzo atrakcyjnie,zazdroszcze co tego braku brzuszka hehe..no ale wlasnie niektore dziewczyny takk maja ,ze nic nei musza robic i chudna ja niestety musze sie troszke napocic zeby zrzucic choc kilo..
Iwona wiec od stycnia ostro do dziela:) jak tez potrzebyje motywacji bo samej to trudno mi jest,,teraz akurat pije kawke i wcinam ciasteczka hehe no ale co ja moge,ze sa takie pyszne...tak w ogole to 1 dzien rozni nasze coreczki:) Twoja jest starsza..mialas juz chrzest?
Kocia dawaj szybciutko przepis na te maski:)tylko zeby nie zjadla tej czekoladowej przed polozeniem hehe...

reklama
Wiki trzymam cie za slowo do stycznia ostro bierzemy sie za siebie.A Ole chrzcilam 22 pazdziernika i cale szczescie mam to juz za soba bo gdybym znowu musiala znosic fochy mojej tesciowej to dziekuje

A ja choć nie jestem laska ,duuużo mi brakuje do waszych figur to mąż zauważył że schudłam ,najwiecej pod biustem i w pasie ale nadal jest jeszcze oponka choć trochę się zmniejszyła ale dużo zawdzięczam tabletkom które hamują mój apetyt szczególnie na serki homo które uwielbiam i czekoladki .:-D :-D Jestem strasznie zadowolona

Iwona ja jestem gotowa od stycznia na dietke:) cale szczescie moja tesciowa mieszka daleko i widuje ja tylko kilka razy w roku wiec da sei zniesc..no ale nie jest taka zla wlasciwie do zniesienia...
My planujemy chrzest na drugi dzien swiat wiec pewnie tez sie troszke nastresuje tym wszystkim..
Wioletta serki homo..moj maz je poprostu uwielbia szczegolnie z firmy Mackowy to jest nabialowy facet hehe trzymam kciuki za dalsze redukowanie oponki...

Wiolu gratuluje, bo to musi byc widoczna zmiana skoro maz pochwalil!!!
A slodyczy to ja sobie tez nie zaluje!!! Codziennie geba mi sie rusza!! Hihihi

oj te slodycze ja tez jak sobie niezjem to normalnie choruje iihhiiha a ja sowja tesciowa tez widuje rzadko ostatnio na chrzcinach ale juz mi wystarczy na caly przyszly rok

Slodycze:))))na chrzest malej przywiozla mi kuzynka z Polski ptasie mleczko i tony innych czekoladek...leze dzis z ta @ na sofie i wcinam ptasie mleczko i tesknie za krajem:))) i narzekam na kilkogramy hehehe..

Kocia - dawaj ten przepis na ujedrnianie, nie daj sie prosic:) widzisz jakie zamieszanie sie zrobilo...

reklama
ta maska czekoladowa brzmi smakowicie;-) ja też pochłaniam tony ciastek,normalnie jak ciasteczkowy potwór:-D !polecam wam, jak macie Kaufland kupić sobie takie metalowe pudełko z ciasteczkami duńskimi! są pycha! pochłaniam takie wielkie pudło na 2 razy:szok: :-D :tak:

Do góry