reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

Oki!Ale Martuś ...kto to mówi,tj.pisze...Ta co najmniej chyba swoich fotek wkleja!Rewanżuj się Mała!!!

reklama
Dobra dobra wkleje, obiecuje. Ale Kociu kochana tos ty nigdy nie wygladala jakbys w ogole dzidzie w brzuszku miala:tak: A Zuzinek jaki malutki, oj kiedy to bylo:-D

nie to żebym zazdrosnica była ale kociu-z-a-z-d-r-o-s-z-c-z-e!!!!!!!!!!;-) gdzieś ty Zuzolka zmieściła??? No i ta opalenizna....ej laska z ciebie!

No proszę!!!Jakby ktoś chciał się dowartościować to nic tylko go na BB odesłać!!!Kochane jesteście!!!

Kociu widze ze ty jestes taka sama maniaczka zdjec jak ja!!! Ale to fajnie bo mamy duuuzo pamiatek z okresu ciazy i po ciazy!!!
Ale ty kobitko to zgrabniacha jestes!!! Bosiu a ja sie podniecam ze tyle schudlam, ale ty to nigdy chyba nie przsytylas??!!! Te nozki jakie patyczki i to jeszcze tak jedrnie wygladaja!!! Jedno jest pewne, w ciazy, zaraz po porodzie i teraz- wygladasz zawsze super!!!

Ja to chyba wasze zdjęcia przykleję sobie na drzwiach lodówki. Może się wtedy zmobilizuję.... Bo wyglądacie naprawdę świetnie.

Ech tylko kompleksow wiecej sie nabawie jak tu zagladam hehe
Kociu Ty w wogole bylas w ciazy? wygladasz anprawde rewelacyjnie nic tylko pozazdroscic.....

Raz jeszcze dziękuję za wszystkie miłe słowa-dziś miałam tak okropny dzień,że tym przyjemniej takie poczytać...

Kreciku,masz rację-jestem maniaczką zdjęć i cieszę,że nie tylko ja jedna!!!Ale ja tak uwielbiam przeglądać zdjątka i to nie tylko swoje!!!

reklama
Do góry